Libnet.ro
UNICEF

20:00

Grupa G a Ligii Campionilor: Atletico Madrid Zenit Sankt Petersburg, scor 3-1

B1 B1,
Grupa G a Ligii Campionilor: Atletico Madrid Zenit Sankt Petersburg, scor 3-1

In prima etapa a grupei G a Ligii Campionilor, echipa spaniola a invins, miercuri, pe teren propriu, formatia rusa Zenit Sankt Petersburg, cu scorul 3-1, relateaza Mediafax. Pentru Atletico au marcat Miranda. continuă pe B1

Atletico Madrid, primul gol cu capul in Champions League dupa 17 ani

Atletico Madrid s-a impus pe teren propriu in fata rusilor de la Zenit Sankt Petersburg, scor 3-1, si a urcat la conducerea Grupei G. Porto a obtinut de asemenea victoria pe terenul formatiei Austria Viena.

Grupa H a Ligii Campionilor: FC Barcelona Ajax Amsterdam, scor 4-0. AC Milan - Celtic, scor 2-0

In prima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, spaniolii de la FC Barcelona au reusit sa invinga, miercuri, pe teren propriu, echipa olandeza Ajax Amsterdam, cu scorul 4-0, relateaza Mediafax. Golurile au.

Grupa E a Ligii Campionilor: Chelsea Londra FC Basel, scor 1-2

Chelsea Londra a fost invinsa, miercuri, pe teren propriu de formatia FC Basel, in prima etapa a grupei E a Ligii Campionilor, cu scorul 2-1, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Salah.

Perechea Tecau/Mirnii, eliminata in primul tur la Sankt Petersburg

Perechea Horia Tecau/Max Mirnii Romania/Belarus), cap de serie numarul 2, a ratat, miercuri, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sankt Petersburg. Tecau si Mirnii.

Victor Hanescu, eliminat de un jucator de 17 ani in primul tur la Sankt Petersburg.

Tenismanul Victor Hanescu, locul 63 ATP, a ratat, luni, calificarea in turul doi al turneului de la Sankt Petersburg Rusia), dotat cu premii in valoare totala de 455. 775 de dolari, potrivit Mediafax. Hanescu a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 7/4), 7-6 7/4), dupa o ora si 49 de minute, de rusul Karen Hasanov, in varsta de 17 ani, beneficiar al unui wild-card si care nu are clasament ATP. Pentru participarea la turneul de la Sankt Petersburg, Victor Hanescu va incasa un .

VIDEO Filmul Despre oameni si melci merge la Sankt Petersburg

Lungmetrajul Despre oameni si melci, in regia lui Tudor Giurgiu, a fost selectat in competitia celei de-a doua editii a Festivalului de Film de la Sankt Petersburg, care se desfasoara in perioada 13 - 22 septembrie.

Victor Hanescu, eliminat de un jucator de 17 ani in primul tur la Sankt Petersburg

Tenismanul Victor Hanescu, locul 63 ATP, a ratat, luni, calificarea in turul doi al turneului de la Sankt Petersburg Rusia). Hanescu a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 7/4), 7-6 7/4), dupa o.

Steaua a debutat cu infrangere in sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, scor 0-3 cu Schalke

Steaua a debutat cu o infrangere in sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor. Campioana Romaniei a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-0 0-0), de echipa germana Schalke 04, in prima etapa a.

Liga Campionilor: Real Madrid a facut scorul serii la Istanbul. Surpriza la Copenhaga

Real Madrid a reusit scorul serii in Liga Campionilor, impunandu-se cu 6-1 in fata lui Galatasaray, chiar la Istanbul, in grupa B a competitiei. Cristiano Ronaldo a inscris un hattrick, Karim Benzema a contribuit.

Drumul Stelei pana la grupele Ligii Campionilor

Steaua a jucat sase partide pana sa ajunga in grupele Ligi Campionilor 2013/2014. Totul a inceput cu Vardar si decizia UEFA de a nu exlude echipa din cupele europene. Apoi Steaua a urcat scara emotiilor spre Liga Campionilor pas cu pas, incet dar sigur cu evolutii bune sau foarte bune, cu victorii clare sau egaluri cat niste victorii, neinvinsa. Va fi prea mult Liga Campionilor pentru Steaua, in grupe? Ramane de vazut. Noi nu putem decat sa le dorim succes, sa aduca spectacol, goluri si puncte si sa isi indeplineasca visul de a ajunge in optimile de finala, pentru prima oara in istoria fotbalului romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )