Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Filmul Despre oameni si melci merge la Sankt Petersburg

Adevărul Adevărul,
VIDEO Filmul Despre oameni si melci merge la Sankt Petersburg

Lungmetrajul Despre oameni si melci, in regia lui Tudor Giurgiu, a fost selectat in competitia celei de-a doua editii a Festivalului de Film de la Sankt Petersburg, care se desfasoara in perioada 13 - 22 septembrie. continuă pe Adevărul

Victor Hanescu, eliminat de un jucator de 17 ani in primul tur la Sankt Petersburg.

Tenismanul Victor Hanescu, locul 63 ATP, a ratat, luni, calificarea in turul doi al turneului de la Sankt Petersburg Rusia), dotat cu premii in valoare totala de 455. 775 de dolari, potrivit Mediafax. Hanescu a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 7/4), 7-6 7/4), dupa o ora si 49 de minute, de rusul Karen Hasanov, in varsta de 17 ani, beneficiar al unui wild-card si care nu are clasament ATP. Pentru participarea la turneul de la Sankt Petersburg, Victor Hanescu va incasa un .

Perechea Tecau/Mirnii, eliminata in primul tur la Sankt Petersburg

Perechea Horia Tecau/Max Mirnii Romania/Belarus), cap de serie numarul 2, a ratat, miercuri, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sankt Petersburg. Tecau si Mirnii.

Grupa G a Ligii Campionilor: Atletico Madrid Zenit Sankt Petersburg, scor 3-1

In prima etapa a grupei G a Ligii Campionilor, echipa spaniola a invins, miercuri, pe teren propriu, formatia rusa Zenit Sankt Petersburg, cu scorul 3-1, relateaza Mediafax. Pentru Atletico au marcat Miranda.

Victor Hanescu, eliminat de un jucator de 17 ani in primul tur la Sankt Petersburg

Tenismanul Victor Hanescu, locul 63 ATP, a ratat, luni, calificarea in turul doi al turneului de la Sankt Petersburg Rusia). Hanescu a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 7/4), 7-6 7/4), dupa o.

VIDEO Filmul 12 Years a Slave, marele castigator de la Festivalul de Film de la Toronto

Filmul 12 Years a Slave, regizat de actorul britanic Steve McQueen, a castigat premiul Peoples Choice din cadrul Festivalului International de Film de la Toronto, devenind astfel unul dintre pretendentii care candideaza la Premiile Oscar, scrie The Guardian.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )