Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gruparea Statul Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Hotnews Hotnews,
 Gruparea Statul Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Militantii gruparii Statul Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza site-ul Radio Free Europe, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Gruparea Stat Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Militantii gruparii Stat Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Gruparea Stat Islamic a ucis 50 de ostatici anul acesta

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a ucis 50 de ostatici anul acesta in Siria pe care i-a acuzat ca l-au insultat pe Dumnezeu, de spionaj sau ca ar fi fost luptatori inamici, a informat miercuri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza Reuters, citat de Agerpres.

Statul Islamic a ars de vii trei irakieni, acuzati de colaborare cu fortele de securitate

Militantii gruparii Stat Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza Mediafax. Potrivit unor oficiali si mai.

Statul Islamic ameninta Franta prin intermediul videoclip in care se face referire la Francois Hollande. Sectia antiteroism a Parchetului din Franta deschide ancheta

Sectia antiterorism a Parchetului din Paris a deschis, vineri, o ancheta dupa difuzarea unui videoclip, in limba franceza, de catre gruparea Statul Islamic, in care acestia amenintau cu actiuni.

Mii de persoane au iesit in strada in Iordania, impotriva gruparii Statul Islamic: Ne vom razbuna

Mii de persoane, inclusiv regina Rania, au defilat, vineri, la Amman pentru condamnarea executiei pilotului iordanian de catre gruparea Statul Islamic, pe care guvernul a promis sa o distruga, informeaza.

Iordania a executat doi jihadisti, dupa ce un pilot al sau a fost ars de viu, intr-o cusca, de gruparea extremista Statul Islamic

Iordania a executat miercuri in zori doi jihadisti irakieni, printre care si prizoniera relamata de gruparea terorista Statul Islamic, ca represalii dupa executarea unui pilot iordanian de catre SI, ars de viu intr-o cusca, anunta AFP.

Petrolier atacat de pirati in largul Nigeriei. Un ofiter de marina a murit, iar alti trei au fost luati ostatici

Un ofiter de marina grec a murit si alti trei marinari, dintre care doi greci, au fost luati ostatici de pirati care au atacat un petrolier in largul Nigeriei, a anuntat miercuri Garda de Coasta greaca,.

Petrolier sub pavilion maltez, atacat de pirati in apropierea Nigeriei. Un mort si trei ostatici, potrivit bilantului provizoriu

Un ofiter de marina grec a murit si alti trei marinari au fost luati ostatici de pirati care au atacat un petrolier in largul Nigeriei, a anuntat miercuri Garda de Coasta greaca, citata de Reuters si AFP.

FBI: Suntem ingrijorati. Statul Islamic recruteaza adolescenti in America

Seful diviziei antiterorism a FBI, Michael Steinbach, a declarat, marti, intr-un interviu acordat CNN ca gruparea Stat Islamic recruteaza tineri adolescenti dar si femei in Statele Unite. Steinbach a recunoscut.

FBI avertizeaza: Gruparea Stat Islamic recruteaza adolescenti si femei pe retelele de socializare

Seful diviziei antiterorism a FBI, Michael Steinbach, a declarat intr-un interviu acordat CNN ca gruparea Stat Islamic recruteaza tineri adolescenti dar si femei in Statele Unite. Sunt ingrijorat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )