Libnet.ro
UNICEF

12:00

Statul Islamic a ars de vii trei irakieni, acuzati de colaborare cu fortele de securitate

Antena3 Antena3,
Statul Islamic a ars de vii trei irakieni, acuzati de colaborare cu fortele de securitate

Militantii gruparii Stat Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza Mediafax. Potrivit unor oficiali si mai. continuă pe Antena3

Gruparea Statul Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Militantii gruparii Statul Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza site-ul Radio Free Europe, citat de Mediafax.

Gruparea Stat Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Militantii gruparii Stat Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Iordania a executat doi jihadisti, dupa ce un pilot al sau a fost ars de viu, intr-o cusca, de gruparea extremista Statul Islamic

Iordania a executat miercuri in zori doi jihadisti irakieni, printre care si prizoniera relamata de gruparea terorista Statul Islamic, ca represalii dupa executarea unui pilot iordanian de catre SI, ars de viu intr-o cusca, anunta AFP.

Statul Islamic ameninta Franta prin intermediul videoclip in care se face referire la Francois Hollande. Sectia antiteroism a Parchetului din Franta deschide ancheta

Sectia antiterorism a Parchetului din Paris a deschis, vineri, o ancheta dupa difuzarea unui videoclip, in limba franceza, de catre gruparea Statul Islamic, in care acestia amenintau cu actiuni.

Mii de persoane au iesit in strada in Iordania, impotriva gruparii Statul Islamic: Ne vom razbuna

Mii de persoane, inclusiv regina Rania, au defilat, vineri, la Amman pentru condamnarea executiei pilotului iordanian de catre gruparea Statul Islamic, pe care guvernul a promis sa o distruga, informeaza.

Iordania a executat doi militanti irakieni, dupa ce pilotul sau a fost ars de viu de Statul Islamic

Iordania a executat, miercuri, doi militanti irakieni, intre care si Sajida al-Rishawi, la cateva ore dupa ce a promis un raspuns important si decisiv fata de uciderea pilotului sau capturat de Statul.

ONU: Statul Islamic decapiteaza, crucifica si ingroapa copii de vii

Un raport socant dat publicitati de Comitetul pentru Drepturile Copilului din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite ONU) sustine ca militantii Statului Islamic au decapitat, au crucificat si au ingropat de vii copii. Aceste fapte vor fi catalogate drept crime de razboi.

Cleric jihadist, mentor al teroristilor Al Qaeda, critica dur Statul Islamic pentru incendierea pilotului iordanian: Nicio religie nu face asa ceva

Un cleric jihadist, binecunoscut in cercurile Al-Qaeda, a criticat dur militantii Statului Islamic pentru ca l-au ars de viu pe pilotul iordanian. Acest lucru nu e acceptabil in nicio religie, spune el.

ONU: Statul Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului a anuntat, joi, ca jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) tortureaza si ucid copii in Irak, fapte care pot fi catalogate drept crime de razboi, relateaza.

Cotidian belgian, amenintat de teroristii Statul Islamic: Ce s-a intamplat in Franta se va repeta in Belgia

Redactia cotidianului Het Laatste Nieuws a primit, marti, prin posta, o scrisoare de amenintare anonima care aminteste ca, in opinia organizatiei Stat Islamic SI), Belgia este tinta unor atentate cu masina-capcana si explozibili, relateaza agentia Belga, citata de Le Soir, in editia electronica, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )