Libnet.ro
UNICEF

07:30

Guvernatorul Mugur Isarescu, despre privatizarea Oltchim: Un esec este un esec, nu da bine

Antena3 Antena3,
Guvernatorul Mugur Isarescu, despre privatizarea Oltchim: Un esec este un esec, nu da bine

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, considera ca un esec al privatizarii Oltchim nu este semn bun pentru investitorii straini. Isarescu a amintit ca Fondul Monetar International nu a impus vanzarea combinatului,. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu, despre privatizarea Oltchim: Un esec e un esec, nu da bine

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat, joi, ca privatizarea Oltchim a fost un esec care nu va da un semn bun pentru investitori. Un esec e un esec, nu da bine a comentat Isarescu. Pe de alta.

Mugur Isarescu, despre uniunea bancara: Procesul este inevitabil, Romania trebuie sa se inscrie in el

Uniunea bancara si consolidarea supravegherii reprezinta un proces inevitabil, la care Romania trebuie sa adere, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Premierul Ponta si presedintele Basescu au.

Mugur Isarescu, despre Oltchim: Un esec e un esec. FMI nu ne-a cerut sa finalizam privatizarea

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca un esec al privatizarii Oltchim nu va da un semn bun pentru investitori, dar a amintit ca FMI nu a impus drept criteriu finalizarea vanzarii combinatului, ci demararea procesului, mai ales ca mediul economic extern nu este favorabil, transmite Mediafax.

Dragnea, despre privatizarea Oltchim: Sper sa nu fie o telenovela.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca isi doreste ca privatizarea combinatului Oltchim sa se realizeze si sa nu fie o telenovela, potrivit realitatea. net Eu mi-as dori ca privatizarea sa se finalizeze, sa se realizeze, pentru ca este vorba de un obiectiv industrial important pentru noi si e vorba de zeci de mii de oameni care depind de acel obiectiv, eu sper sa nu fie o telenovela, indiferent cine a facut oferta, a declarat Dragnea. Intrebat daca PP-DD va profita .

Videanu, despre privatizarea Oltchim: Domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului ...

Adriean Videanu a raspuns, luni, la acuzatia adusa de premierul Victor Ponta potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim, acuzandu-l de incompetenta si superficialitate. Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta . ) reprezinta esenta incapacitatii, domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului nostrum national, domnul Bula, a afirmat Adriean Videanu. Stire in .

Victor Ponta si Daniel Chitoiu sustin o declaratie de presa la ora 12.30 despre privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin, marti, de la ora 12. 30, o conferinta de presa pe tema privatizarii SC Oltchim SA, la sediul ministerului, potrivit unu comunicat al ministerului. Ramai pe HotNews. ro pentru principalele declaratii.

Sebastian Lazaroiu, despre privatizarea Oltchim: Cine seamana VANT nu poate culege decat ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca o analiza serioasa asupra privatizarii Oltchim nu trebuie sa plece de la intrebari de genul Cine sta in spatele lui Dan Diaconescu? si atrage atentia ca cine seamana vant nu poate culege decat furtuna. O analiza serioasa asupra privatizarii Oltchim si cum a fost posibil ca o persoana fizica sa castige licitatia ar trebui sa plece de la alte intrebari decat euro156;cine sta in spatele lui Dan Diaconescu? Asta e o pista falsa. Dan Diaconescu .

Sebastian Lazaroiu, despre privatizarea Oltchim: Se pare ca CIOCOII au redactat neglijent ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza pe pagina personala de Facebook scandalul privind semnarea contractului de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim. Hm, se pare ca ciocoii au redactat neglijent contractul, scrie Sebastian Lazaroiu. Reactia lui Lazaroiu vine dupa ce Dan Diaconscu, prezent, luni, la Ministerul Economiei, a facut o serie de declaratii la adresa ciocoilor. Va rog sa ne scuzati, domnilor ciocoi, ca am castigat noi combinatul Oltchim fara spaga.

Privatizarea Oltchim. Care este PLANUL B al Guvernului si cum i-a lasat DD pe toti cu ochii in soare

Telenovela Oltchim, regizata de Dan Diaconescu, merge mai departe! Omul de afaceri a plecat din tara, la doar cateva ore dupa ce a refuzat sa semneze contractul de privatizare a combinatului. Dupa ce a.

Cine este de vina pentru esec? Ponta raspunde valului de critici despre privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a evitat sa reproseze ceva sefului Oficiului Privatizarilor OPSPI), Remus Vulpescu, sau ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, cu privire la organizarea licitatiei pentru privatizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )