Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul a adoptat cresterea salariului minim la 1.250 lei de la 1 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a adoptat cresterea salariului minim la 1.250 lei de la 1 mai

ACTUALIZARE 17:07 Guvernul a stabilit plafonul pentru Prima Casa in 2016: 1,5 miliarde de lei Guvernul a stabilit, in sedinta de astazi, plafonul pentru programul Prima Casa in 2016, in valoare de 1,5 miliarde de lei, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 16:20 Guvernul a decis astazi, in ultima sedinta din acest an, ca salariul minim pe economie sa creasca la 1. 250 de lei incepand cu 1 mai 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, care a precizat ca de aceasta majorare vor beneficia peste un milion de romani, inclusiv bugetarii, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 10:18 Guvernul discuta stabilirea salariului minim si normele de implementare a programului Prima Casa. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a adoptat cresterea salariului minim la 1.250 lei de la 1 mai

ACTUALIZARE 17:07 Guvernul a stabilit plafonul pentru Prima Casa in 2016: 1,5 miliarde de lei Guvernul a stabilit, in sedinta de astazi, plafonul pentru programul Prima Casa in 2016, in valoare de 1,5 miliarde de lei, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 16:20 Guvernul a decis astazi, in ultima sedinta din acest an, ca salariul minim pe economie sa creasca la 1. 250 de lei incepand cu 1 mai 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, care a precizat ca de aceasta majorare vor beneficia peste un milion de romani, inclusiv bugetarii, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 10:18 Guvernul discuta stabilirea salariului minim si normele de implementare a programului Prima Casa.

Guvernul discuta stabilirea salariului minim si normele de implementare a programului Prima Casa

ACTUALIZARE 10:18 Guvernul discuta, astazi, in ultima sedinta din acest an, proiectul de hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, precum si alte proiecte, cum ar fi modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a Programului Prima casa, potrivit unui comunicat al Executivului. ---------- Sindicatele au cerut, in sedinta CES, cresterea salariului minim la 1200 de lei de la 1 ianuarie sau la 1275 de lei de la 1 mai, in timp ce patronatele si Guvernul au sustinut majorarea salariului la 1250 de lei incepand cu luna mai, a declarat, marti, presedintele CES, Florian Costache.

Surse: Guvernul si sindicatele au convenit cresterea salariului minim la 1.250 de lei de la 1 mai

Guvernul Ciolos si sindicatele au convenit marti cresterea salariului minim brut la 1. 250 de lei incepand cu 1 mai, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilor. In schimbul acceptarii acestei cresteri, Guvernul a obtinut de la sindicate promisiunea ca in 2016 nu vor mai exista cereri de facilitati fiscale.

Surse: Guvernul si sindicatele au convenit cresterea salariului minim la 1.250 de lei de la 1 mai. La schimb, Executivul primeste pacea sociala

Guvernul Ciolos si sindicatele au convenit marti cresterea salariului minim brut la 1. 250 de lei incepand cu 1 mai, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilor. In schimbul acceptarii acestei cresteri, Guvernul a obtinut de la sindicate promisiunea ca in 2016 nu vor mai exista cereri de facilitati fiscale, adica si-a asigurat linistea in relatia cu sindicatele.

Acord intre Guvern si sindicate privind cresterea salariului minim

Guvernul a inaintat un proiect de hotarare privind cresterea salariului minim la 1. 250 de lei, incepand de la 1 mai, dar si indexarea automata care va tine cont de cosul minim si de inflatie, propunere cu.

Cresterea salariului minim ar trebui discutata doar la mijlocul anului viitor

Politicile fiscal-bugetare imprudente pot arunca tara in criza, afirma fostul presedinte Traian Basescu, intr-un mesaj pe retelele de socializare postat dupa anuntul privind acordul dintre Guvern si sindicate privind cresterea salariului minim la 1. 250 de lei incepand de la 1 mai.

Oamenii de afaceri, despre cresterea salariului minim: Va genera o escalada a tuturor salariilor

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania sustine majorarea salariului minim pe economie din mai 2016, a declarat la RFI secretarul general al AOAR, Cristian Parvan. Reprezentantul AOAR precizeaza ca ideea.

Guvernul a decis majorarea salariului minim pe economie la 1.250 de lei de la 1 mai 2016

Guvernul a decis in sedinta de miercuri, ultima din acest an, majorarea salariului minim pe economie de la 1. 050 de lei la 1. 250 de lei de la 1 mai 2016.

UPDATE: Guvernul a decis majorarea salariului minim de la 1 mai

Cabinetul Ciolos ar putea lua in discutie cresterea salariului minim la 1250 lei, incepand cu luna mai, in ultima sedinta de Guvern din 2015, care va incepe miercuri, la ora 10.

Guvernul a decis majorarea salariului minim de la 1 mai

Cabinetul Ciolos ar putea lua in discutie cresterea salariului minim la 1250 lei, incepand cu luna mai, in ultima sedinta de Guvern din 2015, care va incepe miercuri, la ora 10.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )