Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul discuta astazi, in ultima sedinta din 2015, majorarea salariului minim

Antena3 Antena3,
Guvernul discuta astazi, in ultima sedinta din 2015, majorarea salariului minim

Cabinetul Ciolos se intruneste, miercuri, de la ora 10. 00, in cadrul ultimei sedinte de Guvern din 2015, urmand sa ia in discutie cresterea salariului minim, varianta Executivului discutata cu patronatele si. continuă pe Antena3

Guvernul discuta, in ultima sedinta din 2015, majorarea salariului minim

Cabinetul Ciolos se intruneste, miercuri, de la ora 10. 00, in cadrul ultimei sedinte de Guvern din 2015, urmand sa ia in discutie cresterea salariului minim, varianta Executivului discutata cu patronatele si sindicatele fiind cea a unei majorari la.

Guvernul discuta stabilirea salariului minim si normele de implementare a programului Prima Casa

ACTUALIZARE 10:18 Guvernul discuta, astazi, in ultima sedinta din acest an, proiectul de hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, precum si alte proiecte, cum ar fi modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a Programului Prima casa, potrivit unui comunicat al Executivului. ---------- Sindicatele au cerut, in sedinta CES, cresterea salariului minim la 1200 de lei de la 1 ianuarie sau la 1275 de lei de la 1 mai, in timp ce patronatele si Guvernul au sustinut majorarea salariului la 1250 de lei incepand cu luna mai, a declarat, marti, presedintele CES, Florian Costache.

Ultima sedinta din acest an la CJ. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Ultima sedinta extraordinara din acest an, la Consiliul Judetean, este programata marti, 9 decembrie, de la ora 14. Consilierii judeteni sunt convocati sa ia in discutie doua proiecte de hotarare.

Majorarea salariului minim ar putea fi discutata in ultima sedinta de Guvern din 2015

Cabinetul Ciolos ar putea lua in discutie cresterea salariului minim la 1250 lei, incepand cu luna mai, in ultima sedinta de Guvern din 2015, care va incepe miercuri, la ora 10.

Kanye West, cel mai elegant barbat din 2015

Inca o veste buna pentru Kanye West. Rapperul, transformat si in designer, a fost votat cel mai elegant barbat din 2015 de catre cititorii revistei GQ.

Cele mai atragatoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Daca ati asteptat pana la aceasta ora sa puneti mana pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea sa reprezinte cea mai buna solutie. in cazul in care va aflati in posesia unei console Xbox si mai aveti cateva zile libere in urmatoarea perioada pe care le puteti [].

Cele mai tari piese din 2015 VIDEO

Cine a dominat topurile anul acesta? Cine a avut piese care au devenit viral pe internet si care au fost ascultate de zeci, chiar sute de mii de ori? Iata care sunt cele mai tari piese din 2015.

Capacitatea de cazare turistica in functiune in primele 9 luni din 2015, mai mare cu 5% fata de 2014

Capacitatea de cazare turistica in functiune in primele 9 luni din 2015 a fost mai mare cu 5% fata de perioada similara din 2014, pana la 62,66 milioane locuri, iar hotelurile detin cea mai mare pondere 61,3%), conform datelor Institutului National de Statistica INS).

Sex-simbolurile din 2015 - topul revistei Rolling Stone

Actori, muzicieni, sportivi si politicieni se numara printre cele 25 de sex-simboluri din 2015 alese de editorii publicatiei americane Rolling Stone, avand in vedere actiunile acestora intreprinse pe parcursul anului, transmite Mediafax.

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015/ Partea a II-a (iulie-decembrie)

Condamnari pentru crime de razboi dupa 70 de ani, apararea libertatii presei cu pretul unui procuror general tras pe linie moarta. Scandalul unui Campionat Mondial de fotbal cumparat, mega-scandalul Volkswagen. Decizia de a interveni militar in Siria, lupta politica si administrativa pentru a primi un milion de refugiati. Decese ale unor politicieni de vaza. Fiscul la vanatoare de evazionisti. 2015 a fost un an tumultuos in politica si economia germana. A doua parte a retrospectivei de luni, v-o prezint dupa cum urmeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )