Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va semna 52 de contracte de peste 140 milioane euro pentru proiecte in domeniul IT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul va semna 52 de contracte de peste 140 milioane euro pentru proiecte in domeniul IT

Guvernul va semna 52 de contracte in domeniul IT in valoare de 141,9 milioane euro, printre beneficiari aflandu-se consilii judetene, Minsterul Afacerilor Externe MAE), Agentia Nationala de Integritate ANI), Secretariatul General al Guvernului SGG). continuă pe Wall-Street Ro

Industria eoliana ar putea plati peste 30 milioane euro pentru impozitul de 1,5%

Impozitul de 1,5% pe constructiile speciale exceptate pana in prezent ar putea insemna costuri de pana la 40. 000 euro pe fiecare turbina eoliana, respectiv peste 30 milioane euro la nivelul industriei, estimeaza Asociatia pentru Energie Eoliana RWEA).

Industria eoliana ar putea plati peste 30 milioane euro dupa introducerea impozitului de 1,5%

Impozitul pe proprietate pentru constructiile speciale exceptate pana in prezent, de 1,5% din valoarea constructiei, ar putea insemna costuri de pana la 40. 000 euro pe fiecare turbina eoliana, respectiv peste 30 milioane euro la nivelul industriei,.

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

Elis Pavaje a pus la dispozitia angajatilor peste 140 de biciclete pentru deplasarea la birou

Elis Pavaje, cel mai mare producator de pavele si borduri de pe plan local, cu afaceri de 22 de milioane de euro, a pus la dispozitia angajatilor sai peste 140 de biciclete pentru deplasarea la birou.

Guvernul a alocat din nou bani primariilor, de aceasta data peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei Publice, din Fondul de rezerva bugetara, informeaza Mediafax.

BVB: Lichiditate de 14,13 milioane euro la finalul sedintei de astazi

Majoritatea indicilor Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere, lichiditatea fiind de 62,8 milioane lei 14,13 milioane euro).

Ministrul Economiei: Oltchim, intr-o situatie jenanta: se roaga de banci pentru un credit de 15 milioane euro

Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) este in situatia jenanta de a se ruga de finantatori sa ii dea un credit de 15 milioane euro pentru redeschiderea unei sectii de productie, dar nicio banca nu vrea sa imprumute combinatul, a declarat vineri ministrul.

NEPI a atras 50 milioane euro printr-o majorare de capital

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 50 milioane euro printr-o majorare de capital, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Consilierii generali au alocat 15,5 milioane euro pentru largirea bd. Timisoara

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, alocarea sumei de 68,5 milioane lei 15,5 milioane euro) pentru exproprierile necesare largirii bd. Timisoara, de la intersectia cu Valea Cascadelor pana la Soseaua de Centura. De acesti bani vor fi expropriati 90. 986 mp de teren si 1977 mp de constructii. Sumele alocate sunt orientative deoarece proprietarii le pot contesta in instanta si pot obtine mai multi bani.

UPDATE Scandal Franta: Presedintele Peugeot-Citroen va renunta la pensia de 21 milioane euro.

UPDATE Philippe Varin, CEO Peugeot-Citroen a anuntat ca va renunta la pensia de 21 milioane euro pe care urma sa o primeasca din partea producatorului auto francez, o data ce se retragea din activitate. Dat fiind respectul deosebit pe care il Given fata de angajatii nostri dar si consecintele deciziilor dificile dar necesare, pe care trebuie sa le iau, am decis sa renunta la prevederile pachetului meu de pensionare, a declarat Varin intr-o conferinta de presa, potrivit ANE. Varin, 61 ani, .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )