Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un hacker din Rusia putea sterge YouTube, dar n-a facut-o: Cum l-a recompensat Google

Playtech Playtech,
Un hacker din Rusia putea sterge YouTube, dar n-a facut-o: Cum l-a recompensat Google

Se spune ca poti judeca un om in functie de modul in care actioneaza atunci cand i se ofera putere. in acest caz, putem spune ca un hacker rus a fost tipul bun din poveste, dupa ce a rezistat tentatiei de a sterge totul de pe YouTube. Companii mari precum Google si Facebook platesc in []. continuă pe Playtech

VIDEO: Un hacker rus putea sterge tot de pe Youtube, dar a ales sa vanda descoperirea catre Google

Kamil Hismatullin va fi deveni in scurt timp cel mai cunoscut hacker din lume. De origine rus, acesta a descoperit o vulnerabilitate grava in cadrul Youtube, vulnerabiltate care i-ar fi putut permite sa stearga tot, orice video, indiferent de calitate, de cat de vechi sau nou. Practic hackerul a descoperit o bresa in sistemul de upload al filmuletelor, noteaza Gawker.

Presa: Descinderi la o fabrica de ciocolata din Rusia detinuta de Petro Porosenko

Echipaje ale politiei ruse au inconjurat o fabrica de ciocolata din Rusia apartinand companiei Rosen, detinuta de presedintele ucrainean Petro Porosenko, transmite Radio Free Europe.

Oferta de munca din Rusia lui Putin: 700 de dolari ca sa il injuri de 135 ori pe Obama

In razboiul informational cu Occidentul, Rusia foloseste sute de oameni, bine platiti pentru a comenta si posta in mediul virtual, sub diverse pseudonime si de pe conturi false cu scopul de a propaga mesaje pro-Kremlin. Unul dintre acesti indivizi a explicat mecanismul de propaganda al Rusiei.

Angela Merkel: UE trebuie sa sustina tarile dependente masiv de livrarile de resurse energetice din Rusia

Cancelarul german Angela Merkel a declarat in timpul conferintei Securitatea europeana si conflictul din Ucraina, desfasurata la Universitatea din Helsinki, ca Uniunea Europeana trebuie sa sustina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )