Libnet.ro
UNICEF

21:00

Hackerii vor mai multi virusi pentru iOS. Afla care sunt ultimele aplicatii mallware care-ti pun iPhone-ul in pericol

România Liberă România Liberă,
Hackerii vor mai multi virusi pentru iOS. Afla care sunt ultimele aplicatii mallware care-ti pun iPhone-ul in pericol

Potrivit ultimului studiu Kaspersky Lab realizat in colaborare cu B2B International, cresterea recenta a numarului de utilizatori de dispozitive Apple a determinat infractorii cibernetici sa acorde mai multa atentie sistemelor de operare OS X si iOS. Sunt vizate atat pierderea datelor confidentiale cat si fraudarea conturilor bancare ale utilizatorilor. continuă pe România Liberă

Darius Valcov: Consiliile Judetene nu vor mai stabili sumele pentru fiecare localitate. Autoritatile locale vor primi banii direct de la Finante (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Darius Valcov a anuntat miercuri, la finalul sedintei de Guvern ca toate localitatile din Romania au la dispozitie sumele corespunzatoare bugetului pe 2015, adaugand ca banii sunt.

Ce au facut mai multi tineri cu peste doua TONE de zapada. Este urias

Mai multi tineri din judetul Covasna au reusit sa faca un om de zapada de patru metri. Toata munca a durat mai bine de sase ore, iar oamenilor le-au trebuit peste doua tone de zapada. Au adunat zapada.

Seful SRI, George Maior: Vor mai exista atentate teroriste in Europa. Au fost dejucate atentate si in Romania

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a declarat luni, in cadrul unui interviu acordat pentru Ziare. com ca vor mai exista atentate teroriste in Europa si ca au fost dejucate atentate si in.

Caru' cu Vedete: Cine e devoratoarea de burlaci VIP? I-a avut pe Slav, Cristea, Chiuariu si Sorin de la Akcent; Pe ce a schimbat Fuego bradul de Craciun; Catinca Roman, cu sanii la vedere! Ipostaze fierbinti, alaturi de mai multi tineri misteriosi

Sylvia, sex cu strigaturi: Vecinii s-au obisnuit deja. E sexy si dorita de multi barbati, iar Sylvia recunoaste ca s-a mai intamplat sa tipe in timpul partidelor. Delia Matache isi trateaza fanii cu fundul, din vacanta in Asia! Aflata intr-o vacanta prelungita in Asia, cantareata isi tine la curent fanii cu aventurile ei.

Studiu: Ce retea sociala a atras cei mai multi utilizatori noi in 2014?

Un nou studiu al celor de la Pew Research Internet Project ne ajuta sa vedem care a fost cea mai atragatoare retea sociala in 2014 pentru utilizatori noi. in cel mai recent studiu al celor de la Pew Research pe marginea retelelor sociale, 2014 a fost anul unor schimbari destul de importante in preferintele utilizatorilor, [].

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

Liam Neeson a castigat de 20 de ori mai multi bani pentru rolul din Taken 3 decat pentru primul film al seriei

Actorul irlandez Liam Neeson a primit de 20 de ori maimultibani pentru interpretarea fostului agent CIA Bryan Mills din filmul de actiune Taken 3 decat pentru acelasi rol jucat in primul film al francizei, noteaza Business Insider.

Ce mari proiecte de infrastructura se vor face in urmatorii ani in Bucuresti? Cand nu vor mai fi caini pe strazile Bucurestiului? Sorin Oprescu, primarul Capitalei, va discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 11.00

Pe ce cheltuieste Primaria Capitalei bugetul de aproape un miliard de euro? Cand nu vor mai fi caini pe strazile Bucurestiului? Cu cat va creste pretul la gigacalorie si ce inseamna fuziunea RADET cu ELCEN? Cand vor fi facute noile piste pentru biciclete? Ce mari proiecte de infrastructura se vor face in urmatorii ani in Bucuresti? Cand se va moderniza RATB si de cati bani este nevoie pentru ca bucurestenii sa circule civilizat cu transportul in comun? Cum vor fi sanctionati bsoferii care parcheaza pe trotuar? Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, va raspunde online intrebarilor cititorilor, miercuri, incepand cu ora 11.

Cati oameni vor mai vizita Franta dupa atentatele de saptamana trecuta. Verdictul dat de Organizatia Mondiala a Turismului

Secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului, Taleb Rifai, a exclus luni posibilitatea ca recentele atentate de la Paris sa afecteze turismul in Europa, pentru ca turistii nu se simt intimidati,.

George Maior, director SRI: Au fost si vor mai fi atentate in Europa. Au fost dejucate atentate in Romania

Directorul SRI, George Maior, sustine intr-un interziu pentru ziare. com ca in Romania nu exista, in acest moment, un pericol major de atentat terorist, dar SRI a luat masuri suplimentare: pe baza evaluarii serviciului, in concordanta cu situatia operativa, nu am considerat necesara ridicarea nivelului de alerta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )