Libnet.ro
UNICEF

19:00

Halep, nominalizata pentru cea mai spectaculoasa lovitura a lunii: cu cine se bate si cum poate fi votata de fani

Adevărul Adevărul,
Halep, nominalizata pentru cea mai spectaculoasa lovitura a lunii: cu cine se bate si cum poate fi votata de fani

Constanteanca de 23 de ani a luat trofeul, la Indian Wells, insa un punct castigat acolo ii poate aduce un alt premiu important. continuă pe Adevărul

Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO]

Microsoft Office Lens este una dintre cele mai utile si eficiente aplicatii create de companie, iar acum o poti folosipe Android si iPhone. Microsoft Office Lens a fost o aplicatie exclusiva pentru Windows Phone, pana acum, si era un motiv suficient de bun pentru a alege aceste telefoane, daca aveai nevoie de un scanner portabil. [] Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultimii 100 de ani. Cum s-a vazut luna sangerie

Astazi, a avut loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultima suta de ani. Eclipsa totala s-a produs la ora 15. 00, ora Romaniei, iar Luna a fost complet acoperita de conul de umbra al Pamantului timp de.

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa din acest secol

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa totala de Luna din acest secol, are loc sambata. Fenomenul astronomic nu va putea fi observat in tara nostra, ci doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia.

Cea mai complicata intersectie din lume

Exista in multe locuri din lume noduri rutiere supradimensionate, dar Gravelly Hill Interchange din Birmingham, Marea Britanie, a fost considerata cea mai complicata intersectie din lume. Mai este cunoscuta si sub numele de Spaghetti Junction si uneste autostrada M6 cu drumul expres A38.

Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii martie in circuitul WTA (video)

O lovitura a jucatoarei Simona Halep din timpul meciului cu Carla Suarez Navarro din sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Indian Wells se numara printre loviturile lunii martie.

Williams vs Halep, cea mai puternica rivalitate din WTA. Reactii pe Twitter, dupa semifinala de la Miami

Meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, din semifinalele turneului de la Miami, un adevarat clasic al tenisului, a fost intens dezbatut pe retelele de socializare. Printre cei mai activi internauti s-a numarat si Chris Evert, fosta jucatoare de tenis.

Antrenorul Serenei Williams o lauda pe Halep: E cea mai buna din lume

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele de la Miami, dar a cules numai laude prin evolutia ei extraordinara.

Simona Halep: Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea

Simona Halep a tinut-o pe teren doua ore si opt minute pe Serena Williams in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. In cele din urma, jucatoarea noastra a fost invinsa cu 7-5 in decisiv. Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea. Sunt o fana a Serenei de mult timp. Ii respect cariera si o respect pe ea, a precizat Simona dupa infrangerea de vineri. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Phase One iXU 180 e cea mai scumpa camera foto pentru drone. De ce are un pret fabulos?

Urmatorul pas dupa DSLR-urile obisnuite este dat de aparatele foto peformat mediu,precum Phase One iXU 180. Nu cred ca exista vreun domeniu cu o varietate mai mare de preturi precum cel al camerelor foto. in contextul in care gasim cu usurinta modele de cateva sute de dolari si cateva zeci de mii, este evident ca, [].

LIGA CAMPIONILOR Vot pentru echipa All Star: HCM Baia Mare are 6 nominalizari. Doua la categoria cea mai buna tanara jucatoare

Participarea HCM Baia Mare in Liga Campionilor este de bun augur. Baimarenii iubitori de handball au ocazia sa isi voteze online favoritele pentru echipa All Star a sezonului 2014-2015 din Liga Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )