Libnet.ro
UNICEF

20:30

Halep a salvat ziua la Roland Garros: inca o infrangere romaneasca, in sferturi, la dublu feminin

Adevărul Adevărul,
Halep a salvat ziua la Roland Garros: inca o infrangere romaneasca, in sferturi, la dublu feminin

Romania a inceput ziua de miercuri cu trei sportive in probele de simplu si de dublu, insa doar Simona Halep 4 WTA) a ajuns in urmatoarea faza. continuă pe Adevărul

Face parte din programul de guvernare: Aroganta incredibila a lui Serban Nicolae dupa victoria lui Halep din sferturile Roland Garros

Simona Halep a realizat o victorie incredibila in sferturile de finala de la Roland Garros invingandu-o pe Elina Svitolina cu 3-6 7-6 6-0, dupa ce a fost condusa la un moment dat cu 3-6 1-5.

Un meci cum n-a mai vazut Parisul: Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinale la Roland Garros dupa ce a revenit de la un set dezavantaj si 1-5 in setul al doilea, contra Elenei Svitolina. Cand totul parea pierdut, Halep a revenit si a castigat cel mai frumos meci e la Roland Garros din ultimii ani de pe tabloul feminin.

Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

Ion Tiriac a criticat, intr-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a sefilor din tenisul mondial in ceea ce priveste schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, di.

GALERIE FOTO. Halep revine si castiga: A fost foarte tare acest meci. Am avut si putin noroc |Corespondenta de la Roland Garros

O adevarata finala, miercuri, la Roland-Garros. Simona Halep 25 de ani, nr. 4 mondial) Elina Svitolina Ucraina, 22 de ani, nr. 6 mondial). Aceasta din urma este tenismena cea mai in forma a primei parti a anului. A castigat patru titluri pana acum: Taiwan, Dubai, Istanbul si Roma. Nu a trecut insa niciodata de etapa sferturilor, unde a aparut pentru prima data chiar aici, la Roland-Garros in 2015.

HALEP - SVITOLINA LIVE. ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT

ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. SIMONA HALEP o intalneste azi, de la ora 15:00, pe ucraineanca Elina Svitolina, in sferturile de finala de la Roland Garros.

FA-BU-LOS! Victorie URIASA reusita de Simona Halep, la Roland Garros

ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la.

Ce a scris presa straina, imediat dupa calificarea lui Halep in semifinalele de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep pare sa aiba un bulevard in fata ei pentru a obtine la Roland Garros primul ei titlu de Mare Slem, dupa ce a eliminat-o in sferturi de finala pe cea mai.

Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci istoric, miercuri, in sferturi la Roland Garros, reusind o intoarcere fenomenala de scor in fata Elinei Svitolina, fosta adversara din finala de la Roma. Halep a.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros, dupa o revenire spectaculoasa

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a intors soarta unei partide ce parea pierduta, la scorul de 6-3, 5-1, pentru adversara ei, ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )