Libnet.ro
UNICEF

01:05

Harghita: Perchezitii la Primaria Gheorgheni si la mai multe firme intr-un dosar de coruptie

Adevărul Adevărul,
Harghita: Perchezitii la Primaria Gheorgheni si la mai multe firme intr-un dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, luni, cinci perchezitii in judetul Harghita, la Primaria Gheorgheni, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie si fals. continuă pe Adevărul

Suceava: O stanca s-a dislocat si pune in pericol mai multe case

O stanca dintr-un deal din comuna suceveana Hartop s-a dislocat, luni, existand riscul sa se prabuseasca peste mai multe case, sapte persoane fiind evacuate, relateaza Mediafax. Potrivit prim-adjunctului.

AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de vant si intensificari ale vantului. Acestea sunt valabile in prima parte a zilei.

Ucraina anunta ca mai multe grupuri teroriste ruse trec la ofensiva in estul separatist

Ucraina a anuntat, vineri, ca mai multe grurpuri teroriste ruse trec la ofensiva in estul separatist al tarii, relateaza AFP. Grupuri teroriste ruse au incalcat toate acordurile . ) Ele trec la.

Piata muncii s-a dezghetat. Mai multe locuri de munca in evidenta AJOFM Vaslui

Potrivit listei locurilor de munca aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Vaslui cele mai multe oferte sunt la agentia din Barlad.

Cod galben de ceata pana la ora 10.00 pentru mai multe judete

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata. in unele zone, vizibilitatea este scazuta la sub 50 de metri, atentioneaza meteorologii.

Tot mai multe banci elvetiene cer dobanzi clientilor pentru depozitele in franci

Tot mai multe banci elvetiene au inceput sa perceapa dobanzi clientilor pentru depozitele sau conturile in franci, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a decis sa ceara bani pentru depozitele institutiilor financiare, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Atac cu RACHETE in orasul ucrainean Mariupol. Cel putin 15 oameni au MURIT si mai multe case au fost distruse

Update 15. 45 - Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind.

Atac cu RACHETE in orasul ucrainean Mariupol. Cel putin 10 oameni au MURIT si mai multe case au fost distruse

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )