Libnet.ro
UNICEF

01:05

HARTA ELECTORALA - REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014

Antena3 Antena3,
HARTA ELECTORALA - REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. www. antena3. ro iti pune la dispozitie si o HARTA ELECTORALA INTERACTIVA cu toti. continuă pe Antena3

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale - Turul II - in fiecare judet din tara

Klaus Iohannis a castigat turul II al alegerilor prezidentiale 2014 cu circa 54%, potrivit numaratorii partiale a Biroului Electoral Central. In tara, insa, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit locul 1 in mai multe judete, iar in unele zone scorul a fost destul de strans. HotNews. ro va propune o harta interactiva cu rezultatele in fiecare judet din tara si un articol care centralizeaza toate rezultatele finale dupa turul II al alegerilor prezidentiale din Romania.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale in fiecare localitate din Romania

Klaus Iohannis a castigat alegerile pentru presedintia Romaniei pe 16 noiembrie, contabilizand nu mai putin de 6. 769 voturi, adica 54,43%. Din cele 3. 200 de unitati administrativ teritoriale UAT-uri) din tara, Iohannis si-a adjudecat locul I in doar 1. 401, marea majoritate din mediul urban sau cu populatie mai numeroasa. In 833 de UAT-uri, Iohannis a obtinut un scor de peste 60%. De cealalta parte, Victor Ponta a obtinut peste 50% in 1. 784 comune si orase, marea majoritate din Moldova, Muntenia si Oltenia. De remarcat zone mai omogene precum Suceava, Bucuresti-Ilfov-Prahova sau Dobrogrea unde rezultatele pentru cei doi candidati au variat de la localitate la localitate, per total pe judet) castigand insa Iohannis.

Cum s-a schimbat harta electorala in doua saptamani

La alegerile prezidentiale de pe 16 noiembrie, Klaus Iohannis a reusit sa intoarca rezultatele din turul I in fiefuri PSD din Vechiul Regat, iar in alte judete a micsorat diferenta fata de contracandidatul sau, Victor Ponta. RL arata cum s-a modificat harta Romaniei, in ceea ce priveste optiunile de vot.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum s-au impartit Klaus Iohannis si Victor Ponta pe voturi in Salaj

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a aduna in Salaj 77. 397 de voturi valabile 62,93 la suta), in timp ce contracandidatul sau, Victor Ponta, a fost votat de 45. 582 de salajeni 37,06 la suta). Pe unitatii administrative, la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, Klaus Iohannis a castigat in cele patru orase din Salaj si in 41 de comune, in timp ce Ponta a castigat doar in 16 comune.

Alegeri prezidentiale 2014. Traseismul politic nu a schimbat cu nimic rezultatul votului la Brasov

La Brasov, edilii din Crizbav si cel de la Sambata de Sus sunt singurii primary care au schimbat partidul inainte de alegerile prezidentiale 2014. Au trecut de la PDL la PSD, dar rezultatului votului a fost diferit. La Crizbav a castigat Victor Ponta, iar la Sambata de Sus, victorios a fost Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. Primarul Severinului nu regreta ca a trecut la UNPR inainte de alegeri

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, spune ca nu regreta sub nicio forma faptul ca a trecut la UNPR cu putin inainte de alegerile prezidentiale 2014.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, presedintele Calarasiului. Cine a votat PSD si care a fost cel mai mare scor inregistrat

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2014, Victor Ponta, a fost votat masiv de persoanele din mediul urban. in judetul Calarasi, in cele doua municipiiCalarasi si Oltenita), dar si in cele trei oraseBudesti, Fundulea si Lehliu-Gara), PSD a obtinut scoruri cuprinse intre 51 si 69%.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Consilierul local PSD Bogdan Matisan jigneste electoratul lui Iohannis: Au o minte cat o nuca si sunt cocalari

Alesul municipal Bogdan Matisan a fost viceprimar al Focsaniului in perioada 2010-2012 si nu poate inca digera rezultatul obtinut de candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014: Numar record de alegatori pe liste speciale in Salaj. Sectiile unde s-au inregistrat cele mai ciudate situatii

Prezenta record a salajenilor la urne la alegerile prezidentiale 2014, de 61,89 la suta, vine la pachet cu un numar record de alegatori pe liste speciale: 12. 963, reprezentand peste 10 la suta din totalul alegatorilor care au participat la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )