Libnet.ro
UNICEF

05:00

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale in fiecare localitate din Romania

Hotnews Hotnews,
 HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale in fiecare localitate din Romania

Klaus Iohannis a castigat alegerile pentru presedintia Romaniei pe 16 noiembrie, contabilizand nu mai putin de 6. 769 voturi, adica 54,43%. Din cele 3. 200 de unitati administrativ teritoriale UAT-uri) din tara, Iohannis si-a adjudecat locul I in doar 1. 401, marea majoritate din mediul urban sau cu populatie mai numeroasa. In 833 de UAT-uri, Iohannis a obtinut un scor de peste 60%. De cealalta parte, Victor Ponta a obtinut peste 50% in 1. 784 comune si orase, marea majoritate din Moldova, Muntenia si Oltenia. De remarcat zone mai omogene precum Suceava, Bucuresti-Ilfov-Prahova sau Dobrogrea unde rezultatele pentru cei doi candidati au variat de la localitate la localitate, per total pe judet) castigand insa Iohannis. continuă pe Hotnews

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale - Turul II - in fiecare judet din tara

Klaus Iohannis a castigat turul II al alegerilor prezidentiale 2014 cu circa 54%, potrivit numaratorii partiale a Biroului Electoral Central. In tara, insa, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit locul 1 in mai multe judete, iar in unele zone scorul a fost destul de strans. HotNews. ro va propune o harta interactiva cu rezultatele in fiecare judet din tara si un articol care centralizeaza toate rezultatele finale dupa turul II al alegerilor prezidentiale din Romania.

HARTA ELECTORALA - REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. www. antena3. ro iti pune la dispozitie si o HARTA ELECTORALA INTERACTIVA cu toti.

Alegeri prezidentiale 2014. Rezultatele finale au fost publicate de BEC: cea mai mare diferenta de voturi a fost in Deva

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale au fost publicate de Biroul Electoral Central BEC). A fost finalizata centralizarea rezultatelor votului din turul II al prezidentialelor, iar procesul verbal a fost transmis Curtii Constitutionale a Romaniei. Potrivit statisticilor, cea mai mare diferenta la numarul de voturi inregistrata in judetul Hunedoara a fost in Deva.

UPDATE Alegeri prezidentiale 2014. Cum s-a votat in fiecare judet

Birourile Electorale Judetene anunta, rand pe rand, luni dimineata rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale de duminica 16 noiembrie. Datele arata ca in turul ll, Klaus Iohannis ACL) a castigat in fata lui Victor Ponta PSD-UNPR-PC) cu peste 70% din voturi in unele locuri, scrie Mediafax. Intra in articol pentru a vedea cum s-a votat in judetul tau.

Rezultatele finale provizorii ale turului II: Iohannis-54,43%, Ponta-45,56%. Procesul verbal FINAL, JOI

Biroul Electoral Central a publicat, miercuri, rezultatele finale provizorii ale turul II al alegerilor prezidentiale, dupa centralizarea datelor primite de la toate cele 18. 847 de sectii de votare.

HARTA VOTULUI. Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale .

Harta rezultatelor alegerilor prezidentiale 2014 in judetul Suceava, pe localitati

Daca in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 Klaus Iohannis a obtinut primul loc in 33 de localitati din cele 144 din judetul Suceava, situatia s-a schimbat in turul al doilea atunci cand Iohannis a castigat in 60 de localitati.

Prima reactie a lui Ponta, dupa rezultatele oficiale: in PSD, trebuie sa avem decenta sa tacem

Premierul Victor Ponta face declaratii, dupa rezultatele oficiale ale alegerilor prezidentiale. Principalele declaratii ale lui Victor Ponta:- Voi duce pana la capat mandatul de premier- vom adopta cat mai repede.

CCR dezbate maine trei cereri de anulare a alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala dezbate maine trei cereri de anulare a alegerilor prezidentiale. Acestea au fost depuse de trei cetateni care au contestat rezultatul turului al doilea al alegerilor. Curtea Constitutionala.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )