Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hidroelectrica investeste 75 de milioane de euro intr-o centrala expirata acum 30 de ani

România Liberă România Liberă,
Hidroelectrica investeste 75 de milioane de euro intr-o centrala expirata acum 30 de ani

Hidroelectrica vrea sa retehnologizeze hidrocentrala Stejaru Dimitrie Leonida), construita in urma cu mai bine de 50 de ani. Investitia este estimata la 75 de milioane de euro si vizeaza retehnologizarea celor 6 hidroagregate, cu o putere instalata totala de 210 MW. Acestea au fost puse in functiune in urma cu peste 50 de ani si si-au depasit durata de viata cu 30 de ani . continuă pe România Liberă

Hidroelectrica a alocat 75 de milioane de euro pentru retehnologizarea centralei Stejaru

Hidroelectrica lanseaza licitatia publica internationala pentru proiectul de Retehnologizare al Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida), a carei alimentare cu apa este asigurata de Lacul Izvorul Muntelui- Barajul Bicaz, Judetul Neamt, se arata intr-un comunicat al companiei. Valoarea estimata a proiectului este de 75 milioane Euro si se va realiza pe o durata de aproximativ 7 ani de la semnarea contractului. Contractul propune retehnologizarea celor 6 hidroagregate ce insumeaza o putere instalata de 210 MW.

Hidroelectrica, 75 milioane euro pentru retehnologizarea Centralei Stejaru

Hidroelectrica lanseaza licitatia publica internationala pentru proiectul de retehnologizare a Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida), a carei alimentare cu apa este asigurata de Lacul Izvorul Muntelui-Barajul Bicaz judetul Neamt), valoarea estimata a proiectului fiind de 75 milioane euro, iar durata aproximativa, de 7 ani, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Hidroelectrica vrea sa retehnologizeze centrala Stejaru cu 75 mil. euro

Hidroelectrica va lansa o licitatie internationala pentru retehnologizarea Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida). Proiectul are o valoare estimata la 75 milioane euro si o durata de aproximativ 7 ani.

OMV investeste 500 milioane de euro intr-un camp de gaze naturale din Tunisia

Grupul austriac OMV va investi, impreuna cu compania petroliera tunisiana ETAP, 500 milioane de euro in dezvoltarea campului de gaze naturale Nawara din Tunisia, estimand ca productia va demara in anul 2016, informeaza un comunicat de presa.

Hidroelectrica a vandut energie, pe bursa, de 11 milioane euro

La licitatiile din 29-30 mai 2014, Hidroelectrica a vandut, pe bursa de energie, 12 pachete cu livrare in banda si varf aferente perioadei 01. 2016 totalizand cantitatea de 270. 970 Mwh, valoarea tranzactiilor fiind de 50 milioane lei aproximativ 11 milioane euro), potrivit unui comuncat remis redactiei.

Hidroelectrica vrea sa retehnologizeze centrala Stejaru din judetul Neamt, dupa ce instalatiile si-au depasit durata de viata si sunt uzate moral

Hidroelectrica va lansa o licitatie internationala pentru retehnologizarea Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida), proiectul avand o valoare estimata la 75 milioane euro si o durata de aproximativ 7 ani.

Grecii de la Piraeus Bank au facut in Romania un profit de 4,6 milioane de euro in primele trei luni

Grecii de la Piraeus Bank Romania au raportat un profit net realizat in primul trimestru de aproape 4,6 milioane euro, mai mare cu 90% fata de primele 3 luni din 2013, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit. Banca a acordat pe piata locala un volum total de credite de peste 1,6 miliarde euro, iar depozitele atrase au urcat la 1,08 miliarde euro.

Cifra de afaceri de 60 milioane euro pentru Happy Tour Group

Happy Tour Group a inregistrat, la finalul anului trecut, o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, venituri realizate exclusiv din turism, potrivit informatiilor furnizate de companie.

Declaratii dure ale sefului Romtelecom si Cosmote privind 'taxa pe stalp': Am putea fi nevoiti sa amanam parte din investitiile de 170 de milioane euro planificate pentru acest an

In cazul Romtelecom si Cosmote Romania, cea mai mare parte a investitiilor planificate pentru acest an, care totalizeaza 170 de milioane de euro, sunt directionate catre tehnologia 3G si 4G, pentru segmentul de comunicatii mobile, respectiv FTTH, pentru cel de comunicatii fixe, iar din cauza cadrului legislativ actual, am putea fi nevoiti sa amanam parte din aceste planuri, companiile noastre fiind considerabil afectate de taxa pe infrastructura, a atentionat luni Nikolai Beckers, seful celor doi operatori. Actuala forma a legii este discriminatorie fata de Romtelecom, care ar urma sa suporte peste 40% din impactul total in industrie datorita infrastructurii de cupru si retea, iar valoarea anuala a taxei pe infrastructura este dubla fata de impozitul pe profit platit de catre companie pentru 2013, avertizeaza acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )