Libnet.ro
UNICEF

13:00

Hollande, despre criza refugiatilor: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015

România Liberă România Liberă,
Hollande, despre criza refugiatilor: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015

Presedintele francez, Francois Hollande, a atras atentia, intr-un interviu pentru cotidianul german Bild, ca nu se pune problema ca anul acesta sa se repete situatia de anul trecut, in ceea ce priveste afluxul de refugiati in Europa. continuă pe România Liberă

Migranti: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 (Francois Hollande)

Presedintele francez, Francois Hollande, a subliniat, intr-un interviu care urma sa apara in editia de miercuri a cotidianului german Bild, ca nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 in fata afluxului de refugiati in Europa, potrivit AF, relateaza Agerpres.

Criza refugiatilor: Primii refugiati trimisi din Grecia, inapoi in Turcia

Primele feriboturi cu migranti au plecat, luni dimineata, de pe insula greceasca Lesbos catre orasul Dikili din Turcia, ca urmare a acordului incheiat de Uniunea Europeana si Ankara, in data de 18 martie, cu scopul de a limita afluxul de migranti catre continentul european. O prima nava cu imigranti a ajuns, luni dimineata, in portul Dikili.

MAE austriac, despre criza refugiatilor: UE trebuie sa fie in stare sa isi apere singura granitele

Seful diplomatiei austriece, Sebastian Kurz, considera ca Uniunea Europeana UE) trebuie sa isi apere singura frontierele externe in fata afluxului de migranti.

Criza refugiatilor, tema centrala pentru Eurovision 2016

De decenii intregi, viata politica a reprezentat o directiva majora in concursul Eurovision, chit ca a fost vorba despre tari vecine care au votat una pentru cealalta, ori despre comentarii.

Criza refugiatilor: Schimbul de migranti intre UE si Turcia a inceput

O prima nava avand la bord migranti trimisi din Grecia in Turcia, ca urmare a acordului semnat intre UE si Ankara, a ajuns luni dimineata in portul turcesc Dikili, transmite AFP, preluata de La Derniere Heure.

Criza refugiatilor: A inceput retrimiterea solicitantilor de azil din Grecia in Turcia

Primele feriboturi cu migranti au plecat, luni dimineata, de pe insula greceasca Lesbos catre orasul Dikili din Turcia, ca urmare a acordului incheiat de Uniunea Europeana si Ankara, in data de 18 martie, cu scopul de a limita afluxul de migranti catre continentul european.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )