Libnet.ro
UNICEF

15:30

Migranti: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 (Francois Hollande)

Hotnews Hotnews,
 Migranti: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 (Francois Hollande)

Presedintele francez, Francois Hollande, a subliniat, intr-un interviu care urma sa apara in editia de miercuri a cotidianului german Bild, ca nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 in fata afluxului de refugiati in Europa, potrivit AF, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Hollande, despre criza refugiatilor: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015

Presedintele francez, Francois Hollande, a atras atentia, intr-un interviu pentru cotidianul german Bild, ca nu se pune problema ca anul acesta sa se repete situatia de anul trecut, in ceea ce priveste afluxul de refugiati in Europa.

Tudor Chirila se pregateste sa devina din nou tata

La un an si jumatate dupa ce a devenit tata, Tudor Chirila se pregateste din nou sa schimbe scutece.

Basescu il ataca din nou pe ministrul Agriculturii: Are probleme la cap

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca din nou pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, despre care spune ca are probleme la cap si ca ar trebui sa faca o vizita pe la.

Bianca Dragusanu se marita! Cand imbraca din nou rochia de mireasa

2016 pare sa fie anul Biancai Dragusanu! Dupa ce a declarat in nenumarate randuri ca isi doreste foarte mult un copil, visul frumoasei vedete a devenit realitate. Dar, pe langa faptul c.

Minerii vin din nou in Bucuresti

Membrii Federatiei Nationale de Mine din Energie pleaca luni, 11 aprilie, intr-un mars de 320 de kilometri, de la Targu Jiu pana la Bucuresti, protestand fata de situatia Complexului Energetic Oltenia si a sistemului energetic, in general, se arata intr-un comunicat al Federatiei citat de Agerpres.

Volumul derivatelor, din nou in coborare

Dupa volumul bun consemnat in prima sedinta din aprilie, participantii de pe piata Sibex au redevenit pasivi in prima parte a sesiunii de la debutul saptamanii in curs.

Nadia Savcenko, condamnata la 22 ani de inchisoare in Rusia, a intrat din nou in greva foamei si a setei

Nadia Savcenko, fost pilot militar ucrainean, condamnata in martie la 22 de ani de inchisoare de justitia rusa pentru complicitate la uciderea a doi jurnalisti rusi in estul Ucrainei, a intrat miercuri, din nou, in greva foamei si a setei.

Mezinul familiei Bodnariu, din nou in bratele parintilor sai. Mihai Gadea, pe Facebook: Prima victorie a familiei Bodnariu!

Mezinul familiei Bodnariu a revenit in grija parintilor sai, dupa ce judecatorii norvegieni au decis ca baietelul pe nume Ezekiel trebuie dat inapoi familiei. Mihai Gadea, care s-a implicat.

Ca dupa despartire! Corina, din nou hot pe o retea de socializare

S-a despartit de partenerul ei de viata, care a facut-o mama, dar Corina a invatat sa mearga mai departe, fara prea multe lacrimi. Dimpotriva.

Rusia si Republica Moldova se gandesc din nou la cooperare: Ministrul de Externe, Andrei Galbur, a fost primit la Moscova de omologul sau Sergei Lavrov (VIDEO)

Ministrii de externe ai Republicii Moldova si Federatiei Ruse s-au intalnit luni la Moscova. Este prima intalnire oficiala dupa o lunga perioada de tensiuni si neintelegeri la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )