Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, ramane in spatele gratiilor

Adevărul Adevărul,
Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, ramane in spatele gratiilor

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in apatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, sa mentina arestul preventiv impus in cazul acestuia. Decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, ramane in spatele gratiilor

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in apatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, sa mentina arestul preventiv impus.

Horia Georgescu, fostul sef al ANI, mai face o incercare de a iesi din inchisoare

Horia Georgescu mai face o incercare de a iesi din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme verifica astazi legalitatea masurilor preventive in dosarul in care fostul sef al ANI a fost trimis in.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP, potrivit.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, sa mentina arestul preventiv impus in cazul acestuia.

Fostul sef ANI ramane in continuare in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP. in arest preventiv raman si alti inculpati din dosar: Mihnea-Remus Iuoras, deputatul Theodor Nicolescu, Ingrid Popa-Mocanu, Gheorghe Visoiu, Florin Hanu si Catalin Canagiu.

Horia Georgescu ar putea scapa de arestul preventiv in dosarul cu prejudiciu de 84 milioane de euro

Fostul sef ANI ar putea scapa de arestul preventiv, anunta Stiri pe surse. inalta Curte de Casatie si Justitie verifica legalitatea masurilor preventive dispuse in dosarul sau. Horia Georgescu este.

Fostul sef al DNA Slobozia, eliberat conditionat

Fostul sef al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, condamnat de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita si favorizarea infractorului, a fost eliberat conditionat din penitenciar, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )