Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horia Tecau, eliminat in semifinale la dublu la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau, eliminat in semifinale la dublu la Australian Open

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au ratat, joi, calificarea in finala probei de dublu la Australian Open. continuă pe Online Sport

Venus Williams si Madison Keys, in semifinale la Australian Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinale la Australian Open, unde o va intalni pe compatrioata sa Madison Keys, locul 35 WTA, informeaza Mediafax. Serena.

Tecau si Mergea se infrunta in sferturi la dublu. Avem un roman in semifinale la Australian Open

Horia Tecau si Florin Mergea, considerati in perioada junioratului Gemenii tenisului masculin romanesc, vor juca unul impotriva celuilalt in sferturile probei de dublu din acest an la Australian Open.

Tecau l-a invins pe Mergea si s-a calificat in semifinalele probei de dublu la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu masculin la Australian Open, dupa ce a invins, in sferturile competitiei, cuplul Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie), cap de serie numarul 14, potrivit Mediafax.

Horia Tecau ajunge in semifinalele de dublu la Australian Open

Jucatorul roman Horia Tecau s-a calificat miercuri dimineata in semifinalele probei de dublu de la Australian Open.

Serena Williams si Madison Keys merg in semifinale la Australian Open

Serena Williams si Madison Keys au trecut miercuri dimineata de sferturile de finala de la Australian Open si au ajuns in careul de asi al tabloului feminin alaturi de Maria Sharapova si Ekaterina Makarova.

Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open dupa o infrangere in fata lui Tomas Berdych

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins in sferturile de finala la Australian Open, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei,.

Prima infrangere pentru Simona Halep in 2015! Cine este tenismena din Rusia care a eliminat-o din Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost eliminata, marti, din sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer s-a calificat in semifinala de dublu a Australian Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie nr. 6, s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, relateaza Agerpres. Cei doi au reusit.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au ratat calificarea in finala problei de dublu la Australian Open

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a fost invinsa cu 6-4, 3-6, 6-3 in semifinalele Australian Open de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, ratand calificarea.

Australian Open 2015: Tecau si Mergea, adversari in sferturile probei masculine de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau care face pereche cu olandezul Jean-Julien Rojer) si Florin Mergea cu britanicul Dominic Inglot partener) vor fi adversari in sferturile de finala ale probei masculine de dublu la turneul Australian Open, informeaza Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )