Libnet.ro
UNICEF

20:00

Horia Tecau s-a calificat in sferturi de finala la dublu, la Sydney

B1 B1,
Horia Tecau s-a calificat in sferturi de finala la dublu, la Sydney

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney Australia), dotat cu premii. continuă pe B1

Horia Tecau s-a calificat in sferturile turneului de la Sydney

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney Australia), dotat cu premii in.

Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in sferturi de finala la dublu, la Hobart

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena Romania/Spania), cap de serie numarul 4, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

Tenis Sydney: Horia Tecau si Rojer s-au calificat in sferturile turneului

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile turneului de la Sydney, in cadrul probei de dublu, dupa ce au trecut de dubla James Duckworth/Chris Guccione, din Australia.

Prima victorie a anului pentru Horia Tecau

Dupa o prima saptamana in care a fost eliminat inca din primul tur la Brisbane, jucatorul Horia Tecau a obtinut alaturi de Jean-Julien Rojer primul succes in 2015.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )