Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOROSCOP 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect

Horoscop maine, 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect, iar Sagetatorii vor avea mici neintelegeri in familie. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 25 aprilie. Racii vor rezolva problemele la serviciu

Horoscop maine, 25 aprilie. Racii vor rezolva problemele la serviciu, iar Capricornii sunt ingrijorati de viitoarea calatorie in care trebuie sa plece. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. Taurii muncesc mult si castiga bani pe masura

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. in timp ce Taurii muncesc din greu si au satisfactia unor castiguri financiare importante, Varsatorii au impresia ca au lasat prea multe lucruri neterminate.

HOROSCOP 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness

Horoscop maine, 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness, iar Sagetatorii vor fi romantici si spontani. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscopul zilei 23 aprilie. Leii sunt obsedati sa nu repete greseli din trecut

Leii sunt obsedati sa nu repete greseli din trecut, asa ca sunt foarte precauti. Atentie, asta va poate trage inapoi! Mai bine redeveniti voi insiva si faceti lucrurile in.

HOROSCOP 23 aprilie. Gemenii au nevoie de odihna

Horoscop maine, 23 aprilie. Gemenii au nevoie de odihna, iar Varsatorii vor fi in centrul atentiei. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )