Libnet.ro
UNICEF

09:30

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. Taurii muncesc mult si castiga bani pe masura

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. Taurii muncesc mult si castiga bani pe masura

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. in timp ce Taurii muncesc din greu si au satisfactia unor castiguri financiare importante, Varsatorii au impresia ca au lasat prea multe lucruri neterminate. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 23 aprilie 2016. Leii se poarta ireprosabil pe plan sentimental

Horoscop zilnic, 23 aprilie 2016. Varsatorii reiau cooperarea cu rudele cu care s-au certat, iar nativii din zodia Berbec isi pot complica viata cu o noua pasiune.

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2015. Leii, ajutati de intuitie sa depaseasca situatii dificile

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2015. Nativii din Berbec sunt dezorganizati si acest lucru le da activitatea peste cap, iar Leii reusesc sa scape de adversari mai vechi gratie intuitiei.

HOROSCOP 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect

Horoscop maine, 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect, iar Sagetatorii vor avea mici neintelegeri in familie. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si in weekend

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si nu renunta nici macar in weekend. Astazi e indicat totusi sa ia o pauza si sa-si elibereze seara pentru o petrecere. Se vor distra pe.

MACRO NEWSLETTER 25 Aprilie 2016

Activitatea in sectorul privat din Franta a inregistrat o expansiune usoara in aprilie 2016, pe fondul cresterii activitatii din sectorul serviciilor.

HOROSCOP de FLORII - 24 aprilie. Ce au pregatit astrele in zi de mare sarbatoare

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si nu renunta nici macar in weekend. Astazi e indicat totusi sa ia o pauza si sa-si elibereze seara pentru o petrecere. Se vor distra pe.

Horoscop dragoste 25 aprilie - 1 mai: Taurii trebuie sa se schimbe!

Venus paraseste Berbecul si se instaleaza in Taur. Este o saptamana cu multa inflacarare, cu mult erotism. Si persoanele singure vor fi motivate sa-si gaseasca un partaner. Venus.

HOROSCOP luni 25 aprilie. Schimbare majora pentru GEMENI la inceput de saptamana

HOROSCOP Berbec O suma de bani pe care o asteptati de mult timp isi croieste drum inspre dumneavoastra, insa nu atat de repede precum v-ati fi dorit. S-ar putea sa va creeze o stare de frustrare, insa nu trebuie.

MACRO NEWSLETTER 22 Aprilie 2016

Vanzarile retail din Marea Britanie au scazut semnificativ peste asteptari in martie 2016, cu o rata lunara de 1,3%, dupa un declin de 0,5% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 2,7%, de la 3,6% in luna anterioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )