Libnet.ro
UNICEF

00:08

Horoscop zilnic, 1 august 2015. Racul va renunta la compania prietenilor

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 1 august 2015. Racul va renunta la compania prietenilor

Horoscop zilnic, 1 august 2015. Este o zi foarte buna pentru nativii mai multor zodii, care se vor bucura de un erotism la cote inalte si de petrecerea cat mai placuta a timpului liber. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 31 iulie 2015. Taurii primesc propuneri interesante

Horoscop zilnic, 31 iulie 2015. Nativii din zodia Taurului sunt antrenati de amici in activitati interesante, dar acestea presupun eforturi financiare destul de mari. Pe de alta parte, Scorpionii trebuie sa faca fata unor momente tensionate in relatia cu partenerii de cuplu.

Horoscop zilnic, 30 iulie 2015: Gemenii primesc bani

Horoscop zilnic, 30 iulie 2015. Prietenii au un rol important astazi pentru multi dintre nativi. Situatii financiare schimbatoare.

Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Balanta are probleme de sanatate si trebuie sa tina regim

Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Noroc pentru unii nativi care dau astazi examene, dar si nemultumiri pentru alte zodii, care au probleme cu prietenii sau cu persoana iubita.

Horoscop zilnic - 30 iulie. O zi cu multe schimbari pe plan profesional si emotional pentru toti nativii zodiacului

Zi de joi cu multe schimbari pe plan profesional si emotional pentru toti nativii zodiacului. Este posibil ca multi dintre ei sa ia decizii pripite in dragoste. BERBEC horoscop zilnic 30 iulie, joi Zi de joi destul.

Horoscop zilnic - 29 iulie. Miercuri, o zi interesanta pentru nativii zodiacului

Zi de miercuri interesanta pentru nativii zodiacului, mai ales din punct de vedere financiar. Multi dintre ei reusesc sa faca rost de fonduri neasteptate. BERBEC horoscop zilnic 29 iulie, miercuri Zi agitata miercuri.

Horoscop zilnic - 28 iulie. Marti, zi plina de evenimente

Zi de marti plina de evenimente decisive, pe plan profesional si amoros, pentru toti nativii zodiacului. Astrele rezerva mari surprize tuturor. BERBEC horoscop zilnic 28 iulie, martiZi de marti destul de agitata.

HOROSCOP 1 august: Sagetatorii intalnesc o persoana speciala. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 1 august. Nativii in zodiile pesti si fecioara au grija de ei insisi, iar varsatorii si berbecii de distreaza de minune in weekend.

Expozitia Alberobello - fotografie si grafica la Muzeul Satului, intre 3 - 30 august 2015

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti in parteneriat cu Institutul Italian de Cultura Vito Grasso din Bucuresti prezinta expozitia artistului vizual Lucian Muntean intitulata Alberobello .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )