Libnet.ro
UNICEF

14:30

Horoscopul amoros al saptamanii 13-19 iulie

Antena3 Antena3,
Horoscopul amoros al saptamanii 13-19 iulie

Iata ce va rezerva astrele pentru saptamana 13-19 iulie 2015. Berbec Relatiile personale sunt armonioase si acest lucru te multumeste. Esti in cautarea relaxarii alaturi de persoana iubita. Mai apar situatii in care. continuă pe Antena3

Horoscopul carierei, in perioada 13 - 19 iulie! Cine castiga cei mai multi bani

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul in materie de bani si cariera pentru saptamana 13- 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Aflati toate detaliile despre fiecare zodie in parte.

Horoscopul dragostei, in perioada 13 - 19 iulie! Care este cea mai norocoasa zodie

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul dragostei pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Fecioarele regreta greselile din trecut, iar gemenii vor mai multa libertate.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 iulie

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 13-19 iulie, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Ideile tale sunt binevenite si nu multi reusesc sa tina pasul cu tine cand vine vorba de inovatie. Este o saptamana in care poti.

Horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie! Care sunt zodiile care se vor simti cel mai bine

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O saptamana care ne invata sa comunicam mai bine cu cei dragi. Avem.

Iarmaroc de Sfantul Ilie la Muzeul Satului, 17 19 iulie 2015

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti va invita, in perioada 17 -19 iulie, la Iarmaroc de Sfantul Ilie, eveniment prilejuit de importanta sarbatoare a calendarului crestin si pastoral. De.

Prognoza meteo: Vreme calda, cu temperaturi de 35 - 36 de grade, in intervalul 13 - 26 iulie

Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, potrivit prognozei publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )