Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 iulie

Antena3 Antena3,
Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 iulie

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 13-19 iulie, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Ideile tale sunt binevenite si nu multi reusesc sa tina pasul cu tine cand vine vorba de inovatie. Este o saptamana in care poti. continuă pe Antena3

Horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie! Care sunt zodiile care se vor simti cel mai bine

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O saptamana care ne invata sa comunicam mai bine cu cei dragi. Avem.

Horoscopul carierei, in perioada 13 - 19 iulie! Cine castiga cei mai multi bani

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul in materie de bani si cariera pentru saptamana 13- 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Aflati toate detaliile despre fiecare zodie in parte.

Horoscopul amoros al saptamanii 13-19 iulie

Iata ce va rezerva astrele pentru saptamana 13-19 iulie 2015. Berbec Relatiile personale sunt armonioase si acest lucru te multumeste. Esti in cautarea relaxarii alaturi de persoana iubita. Mai apar situatii in care.

Rovana Plumb: Discutia privind ordonanta cresterii salariilor demnitarilor se amana pentru saptamana viitoare

Ministrul Muncii Rovana Plumb a anuntat luni ca saptamana viitoare Guvernul va discuta ordonanta privind cresterea salariilor bugetarilor pentru ca mai trebuie facute cateva corecturi. Saptamana trecuta.

Horoscopul dragostei, in perioada 13 - 19 iulie! Care este cea mai norocoasa zodie

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul dragostei pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Fecioarele regreta greselile din trecut, iar gemenii vor mai multa libertate.

Sindicatele din RAAN anunta ample proteste pentru saptamana viitoare

Sindicatele de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare anunta proteste ample incepand chiar din prima zi a saptamanii viitoare, cand angajatii din schimbul intai nu vor mai intra la munca. Oamenii cer masuri de protectie sociala si continuarea activitatii pe platforma de la Halanga pana anul viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )