Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOPUL pentru ultima saptamana din luna noiembrie, prezentat de Alina Badic alaturi de astrologul Tana Rosca (VIDEO)

B1 B1,
HOROSCOPUL pentru ultima saptamana din luna noiembrie, prezentat de Alina Badic alaturi de astrologul Tana Rosca (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia de sambata a emisiunii 360 de grade despre predictiileastrale pentru ultima saptamana din luna noiembrie, alaturi de astrologul Tana. continuă pe B1

Tokyo a avut parte, dupa 54 de ani, de prima ninsoare din luna noiembrie VIDEO

Locuitorii orasului Tokyo au avut parte in aceasta dimineata de o adevarata surpriza cand, dupa 54 de ani, au inceput sa cada primii fulgi de zapada din luna noiembrie.

Prognoza meteo pentru fiecare regiune din tara. Cum va fi vremea in minivacanta de 1 decembrie. Temperaturile oscileaza intre -1 si 14 grade

Centrul European pentru prognoze pe durata medie ECMWF) a emis o prognoza medie pentru perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, perioada in care romanii s-ar putea bucura de o minivacanta daca Executivul va decide, miercuri, ca ziua de 2 decembrie sa fie libera.

Calcule pentru titlul mondial din Formula 1 inaintea etapei finale din Abu Dhabi

Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi va gazdui la finalul acestei saptamani ultima cursa a sezonului 2016, iar in lupta pentru titlul mondial se afla celor doi echipieri de la Mercedes.

GAFA la Twitter: Contul fondatorului retelei, SUSPENDAT pentru cateva minute, din greseala

Gafa uriasa la Twitter. Reteaua a suspendat pentru aproximativ 15 minute, contul patronului si fondatorului sau, Jack Dorsey, informeazabusinessinsider. com. Utilizatorii care au incercat sa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )