Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horoscopul zilei - 17 septembrie. Care sunt cele mai ghinioniste zodii

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 17 septembrie. Care sunt cele mai ghinioniste zodii

Astazi, Gemenii au multe treburi de rezolvat, iar Fecioarele se concentreaza pe relatia cu familia. Leii nu au noroc in plan sentimental. Berbec- Ziua iti aduce in atentie segmentul financiar . continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 17 septembrie. Zi de joi plina de evenimente neasteptate pentru nativii zodiacului.

BERBEC horoscopul zilei de joi, 17 septembrieZi de joi plina de evenimente neplanificate pentru nativii din Berbec. Au parte de una dintre cele mai interesante discutii cu persoana iubita, in urma careia vor ajunge.

Horoscopul zilei - 15 septembrie. Zi destul de agitata pentru toti nativii zodiacului

Zi de 15 septembrie destul de agitata pentru toti nativii zodiacului. Au loc schimbari de natura personala si apar unele greutati in comunicare. BERBEC horoscopul zilei de marti, 15 septembrie Berbecii nu-si.

Horoscopul zilei - 16 septembrie. Probleme pe plan financiar, obligatii si frustrari pentru unele zodii

Zi de 16 septembrie destul de agitat[, din cauza unor probleme pe plan financiar pentru nativii din a doua jumatate a zodiacului. Insa, sunt si vesti bune pentru unii dintre ei, mai ales in prima parte a zilei.

Alimentele care au cele mai multe calorii

O silueta perfecta nu este atat de usor de intretinut precum ai crede. Degeaba mananci putin, daca alegi alimente bogate in calorii. iti spunem care sunt acestea, scrie unica. ro. Cerealele.

Sinteza zilei. Cele mai socante imagini ale anului

Cele mai socante imagini ale anului, care sunt din Siria, dar si fotografii dramatice din Ucraina, cu refugiati pe drumul disperarii, au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai.

LOTO 6/49. Numerele castigatoare de joi, 17 septembrie 2015

NUMERELE EXTRASE joi, 17 septembrie 2015:Loto 6/49 32 3 28 14 8 29Joker 30 27 3 36 33 + 6Loto 5 din 40 25 11 37 34 4 38Noroc 5642133Super Noroc 279811Noroc Plus 180833.

17 septembrie in istorie: URSS ataca Polonia. Israelul si Egiptul fac pace

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 17 septembrie .

Persoanele infectate cu HIV, cele mai discriminate. Ce categorie sociala DISCRIMINEAZA cel mai mult

Persoanele infectate cu HIV, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati sunt cele mai discriminate categorii in Romania, in timp politicienii sunt cei care discrimneaza cel mai mult, potrivit unui sondaj efectuat la comanda Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), citat de Mediafax.

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Locuri de vizitat toamna in Romania. Cele mai frumoase paduri din tara, destinatii perfecte pentru relaxare

Locuri de vizitat toamna in Romania. Tara noastra are, inca, unele dintre cele mai vechi si frumoase paduri de pe Batranul Continent, cu arbori seculari si locuri de o frumusete greu de egalat. O vacanta cu plimbari lungi prin inima acestor regate ale naturii, cu frunzis aflat pe cale sa se transforme intr-o adevarata simfonie de culori, nu trebuie ratata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )