Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horoscopul zilei - 20 august. O zi ciudata pentru nativi

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 20 august. O zi ciudata pentru nativi

Zi de joi ciudata pentru nativi. Cei din prima jumatate a horoscopului sunt luati prin surprindere de o serie de evenimente ce le schimba radical viata. Cei din a doua jumatate a horoscopului insa au parte de lupte. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 18 august. Zi tensionata, din cauza unor evenimente neasteptate

Zi de marti tensionata pentru unii dintre nativii zodiacului, din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca vor fi schimbari de natura profesionala si amoroasa pentru multi. BERBEC horoscopul zilei de marti, 18.

Horoscopul zilei - 17 august. Alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate

Zi de luni plina de evenimente surpriza pentru toti nativii zodiacului. Se pare alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate pentru toti. BERBEC horoscopul zilei de luni, 17 augustZi de luni destul.

Horoscopul zilei - 19 august. Este posibil sa simtiti nevoia de schimbari pe plan sentimental

Ziua de miercuri vine cu o serie de evenimente care ar putea da peste cap vietile multora dintre nativii horoscopului. Este posibil ca unii dintre ei sa simta nevoia de schimbari pe plan sentimental.

LOTO. LOTO 6/49. LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 20 august

LOTO 6 din 49. Joi, 20 august, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. LOTO 6 din 49. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un.

20 august in istorie: Regele Stefan a intemeiat Ungaria. URSS a invadat Cehoslovacia

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 20 august .

HOROSCOP 20 august: Gemenii au nevoie de relaxare. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 20 august. Taurii si balantele trebuie sa faca un compromis pentru persoana iubita, iar racii si scorpionii au de facut o alegere importanta.

EXTRAGEREA LOTO din 20 august. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Joi au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice pe Cod din 20 august ar trebui consultari politice pana in 24 august

Consultarile dintre partide pe tema Codului Fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august.

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice din 20 august, ar trebui consultari politice pana in 24 august

ACTUALIZARE 14:43 Consultarile dintre partide pe tema Codului fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat, la RFI, copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august. * TMF Group Romania: Procedurile fiscale au suferit 23 de modificari in primele 7 luni ale anului * Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi * Fostul sef al Statului: PNL, un partid molusca.

Horoscop zilnic, 20 august 2015. Leii debordeaza de energie

Horoscop zilnic, 20 august 2015. Gemenii sunt irascibili si nu se pot concentra la nimic, in timp ce nativii din Leu fac adevarate tururi de forta la locul de munca, fiind apreciati de sefi si invidiati de colegi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )