Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hotarare de Guvern: Traian Basescu primeste vila in care a locuit Mioara Roman

B1 B1,
Hotarare de Guvern: Traian Basescu primeste vila in care a locuit Mioara Roman

Guvernul a aprobat, miercuri, hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit Mioara Roman ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu, au declarat surse oficiale pentru. continuă pe B1

Traian Basescu ar putea primi vila in care a locuit Mioara Roman. Guvernul discuta miercuri pe aceasta tema

Guvernul ia in calcul atribuirea ca resedinta pentru fostul presedinte Traian Basescu a vilei RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman. Potrivit unor surse oficiale, un proiect de act normativ este deja redactat, potrivit Mediafax.

Guvernul a aprobat atribuirea catre Traian Basescu a vilei in care a locuit Mioara Roman

Guvernul a aprobat hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta, au declarat.

Surse: Guvernul ar putea adopta o hotarare privind casa ce ii va fi alocata lui Traian Basescu

Guvernul va decide, miercuri, ce casa ii va aloca fostului presedinte Traian Basescu, au anuntat surse citate de B1 TV. Conform surselor citate, o hotarare de Guvern in acest sens s-ar afla pe ordinea de zi a sed.

Cine merge pe inserat la Traian Basescu ACASA?! Sotia lui Videanu, primita la Vila Lac3, resedinta fostului presedinte

Traian Basescu a primit o vizita surprinzatoare in plin scandal de coruptie. Paparazii de la cancan. ro au filmat-o pe Miorita, sotia lui Adriean Videanu, facand o vizita fostului presedinte, la nici 48 de ore.

DOVADA ca Traian Basescu e implicat in dosarul Gala Bute. Era prezent cand Udrea a facut MODIFICAREA

Traian Basescu a fost prezent la sedinta de Guvern in care Elena Udrea a hotarat finantarea galei Bute din bani publici. Fostul presedinte era de fata atunci cand Udrea, pe atunci ministrul.

Traian Basescu ar putea fi vecin cu Puiu Popoviciu

Traian Basescu nu a decis ce casa vrea de la RA-APPS. Epopeea caselor oferite fostului presedinte a ajuns la final, dupa doua luni de zile in care presedintele a avut timp sa decida unde vrea sa.

Reactia lui Traian Basescu la scandalul in care este implicata Elena Udrea

Contactat de Libertatea, Traian Basescu a raspuns prin email: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei. Aseara, Elena Udrea a scris pe Facebook: Nu vreau ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cer tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA.

Traian Basescu, despre declaratiile Elenei Udrea: imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu nu a dorit sa comenteze afirmatiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa sefului SRI, Florian Coldea, precizand ca deocamdata isi mentine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaratii publice. Deputatul Elena Udrea spune ca l-a informat pe fostul sef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului sau sot, Dorin Cocos, pentru finantarea televiziunii lui Sebastian Ghita.

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Sebastian Ghita catre sefii SRI: Daca faceti cu mine cum ati facut cu Traian Basescu, va impusc

Elena Udrea a continuat seria dezvaluirilor cu faptul ca Sebastian Ghita i-ar fi amenintat pe sefii SRI ca ii impusca daca indraznesc sa ii aresteze fratele, asa cum au procedat cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )