Libnet.ro
UNICEF

00:07

HTC raporteaza pierderi mai mari decat estimarile initiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
HTC raporteaza pierderi mai mari decat estimarile initiale

Producatorul de terminale mobile HTC a raportat pierderi mai mari decat cele estimate initial in primul trimestru fiscal, pe masura ce compania continua sa piarda teren in fata principalilor concurenti, scrie ZDNet. com . continuă pe Wall-Street Ro

BauMax va inchide magazinele din Turcia. in Romania, retailerul de bricolaj are pierderi mult mai mari

Retailerul austriac de bricolaj BauMax isi va inchide cele sapte magazine din Turcia si ar putea iesi si de pe alte piete din Estul Europei, precum Romania, dupa ce statul austriac a respins oferta lui Karlheinz Essl de a prelua colectia sa de arta, evaluata la 250 de milioane de euro.

Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a.

Procurorii vor pedepse mai mari pentru directorii RAT implicati in dosarul ridicarilor ilegale de masini

Judecatoria Brasov a condamnat in acest dosar patru persoane la cateva 5 ani de inchisoare fiecare pentru abuz in serviciu. Sentinta a fost deja atacata cu recurs de procurori care cer pedepse mai mari, dar si de inculpati care spera sa scape de puscarie.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

Unul dintre cei mai mari brokeri online din SUA: Robotii de tranzactionare sunt un cancer pentru burse

Charles Schwab, fondatorul Charles Schwab Corporation - una dintre cele mai mari companii de brokeraj online din SUA, cu active de peste 2 trilioane de dolari, s-a alaturat numarului tot mai mare de critici la adresa algoritmilor de tranzactionare.

Ada Solomon, la NexT: Scurtmetrajul spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar

La deschiderea Festivalului International de Film NexT, care a avut loc joi seara, Ada Solomon, directoarea festivalului, a declarat ca scurtmetrajul este un fel de a patrunde in ceea ce preocupa o generatie si ca acest gen cinematografic spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar, informeaza Mediafax.

VIDEO HTC, venituri in scadere. Modelul One M8, speranta de salvare a companiei

HTC, producatorul taiwanez care si-a lansat ultimul sau telefon acum doua saptamani, One M8, a raportat pierderi in primul trimestru al acestui an, mai mari decat au estimat analistii.

Unul dintre cele mai mari sisteme de transfer rapid de bani din Rusia a incetat sa functioneze in Republica Moldova

De astazi, in Republica Moldova a incetat sa mai presteze servicii sistemul de transferuri rapide Bistraya Pochta. Decizia apartine filialei din Rusia a bancii Raiffeisen, care administreaza sistemul.

Ministerul Sanatatii, acord cu Federatia Sanitas: salarii mai mari si conditii de munca mai bune pentru angajati

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a semnat, luni, un acord de parteneriat cu Federatia Sanitas, document care fusese asumat si de fostul ministru al Sanatatii, prin care se angajeaza sa ia masuri pentru o salarizare corecta, pentru conditii mai.

Ora 9 a Romaniei: Criza ucraineana dintr-o perspectiva incendiara. Bruxelles-ul, mai vinovat decat Moscova?

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa si posibilitatea declansarii unei crize regionale cu implicatii militare au creat premisele unei redefiniri a structurilor politice ale UE, in pragul alegerilor europene. Discursul liderilor de la Bruxelles este combatut intr-o maniera de exceptie de unul dintre cei mai apreciati analisti europeni, directorul si fondatorul institutiei Academia Diplomatica Europaea.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )