Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huawei a lansat primul smartwatch din portofoliu la Mobile World Congress

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Huawei a lansat primul smartwatch din portofoliu la Mobile World Congress

Chinezii de la Huawei au lansat la Mobile World Congress din Barcelona primul smartwatch al companiei. Dispozitibul este compatibil cu sistemul Android si are o forma rotunda. continuă pe Wall-Street Ro

Huawei a lansat primul smartwatch. Afla ce functii are

Producatorul chinez de echipamente de telecomnicatii Huawei a lansat duminica, la Mobile World Congress de la Barcelona, primul smartwatch al companiei, cu o forma rotunda si compatibil cu smartphone-urile operate de sistemul Android, relateza Mediafax.

Corespondenta din Barcelona: Huawei aduce la Mobile World Congress poate cel mai frumos ceas inteligent

Huawei a organizat un eveniment in avanpremiera Mobile World Congress 2015 si a lansat oficial Huawei Watch, dar si o bratara inteligenta, numita Talkband N2 si niste casti magnetice. Le trecem in revista.

Viteze 4G la incheietura: LG a lansat primul sau smartwatch LTE

LG Watch Urbane LTE este primul smartwatchde pe piata care beneficiaza de conectivitate 4G si va fi dotat cu un sistem de operare bazat pe WebOS. LG Watch Urbane LTE a fost anuntat recent de companie coreeana si este primul smartwatch de pe piata capabil sa se conecteze la o retea 4G. La fel de [].

LG ofera primul smartwatch capabil de conexiuni 4G

LG a prezentat, joi, LG Watch Urbane LTE, primul smartwatch capabil de conexiuni la internet 4G. Ceasul nu foloseste Android, ci o varianta numita de coreeni LG Wearable Platform, bazata pe Web OS. Nu sunt specificate.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )