Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ialomitianu: Acordul cu FMI este blocat. Guvernul nu si-a indeplinit angajamentele

România Liberă România Liberă,
Ialomitianu: Acordul cu FMI este blocat. Guvernul nu si-a indeplinit angajamentele

Fostul ministru al Finantelor, deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu, a declarat, luni, ca acordul cu FMI este blocat intrucat Guvernul nu si-a indeplinit angajamentele si, in plus, a mintit in 2014 spunand ca are acordul pentru amanarea calendarului de liberalizare a preturilor la energie si gaze, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ialomitianu: Acordul cu FMI e blocat. Guvernul a mintit in 2014 cu amanarea liberalizarii preturilor

Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a declarat, luni, ca acordul cu FMI este blocat intrucat Guvernul nu si-a indeplinit angajamentele. Ba mai mult, liberalul spune ca Executivul a mintit in 2014 spunand.

Gheorghe Ialomitianu: Acordul cu FMI e blocat

ACTUALIZARE 19:35 Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a declarat, luni, ca acordul cu FMI este blocat intrucat Guvernul nu si-a indeplinit angajamentele si, in plus, a mintit in 2014 spunand ca are acordul pentru amanarea calendarului de liberalizare a preturilor la energie si gaze. * Viorel Stefan: Acordul cu FMI ramane in aceeasi stare de suspendare de la jumatatea anului trecut * Ponta: Nu ne-am inteles pe scumpirile gazelor si restructurarile din Energie * Ponta: Ministerul Transporturilor va relua privatizarea CFR Marfa.

Viorel Stefan (PSD): Acordul cu FMI este suspendat temporar, pana se gasesc solutii

Presedintele Comisiei de Buget-finante-banci din Camera, deputatul PSD Viorel Stefan, a declarat, luni, ca acordul cu Fondul Monetar International FMI), Comisia Europeana CE) si Banca Mondiala BM) este suspendat temporar, pana se gasesc solutii la nivel de experti la problemele care nu au fost armonizate.

Presedintele Comisiei de Buget din Camera Deputatilor: Acordul cu FMI este suspendat temporar

Acordul cu FMI, BM si CE este suspendat temporar, pana se gasesc solutii la nivel de experti la problemele care nu au fost armonizate, a anuntat luni presedintele Comisiei de Buget-finante-banci din Camera,.

Mugur Isarescu: imprumutul catre FMI este aproape rambursat

Romania va termina in curand de platit datoriile catre FMI. Dupa acest moment, tara noastra va ramane cu mai multi bani in rezervele valutare decat avea atunci cand a luat imprumutul de la institutiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )