Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iasi: Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe Oliver Stan va primi o recompensa de 1.800 de euro

B1 B1,
Iasi: Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe Oliver Stan va primi o recompensa de 1.800 de euro

Unul dintre studentii care l-au imobilizat luni pe barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi va primi o recompensa de 1. 800 de euro pentru curajul. continuă pe B1

Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacator: Avea in mana un declansator care a explodat

Unul dintre studentii care au intervenit si l-au imobilizat pe barbatul ce a detonat material exploziv intr-o sala a Facultatii de Electronica Iasi spune ca in momentul in care a intrat in sala atacatorul a inceput sa tipe ca detoneaza bomba, apoi i-a.

Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacatorul din Iasi, premiat de o fundatie din Republica Moldova cu 1.800 de euro

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul care a incercat sa detoneze o bomba luni intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, informeaza Mediafax.

Ce s-a intamplat de fapt la Universitatea din Iasi. Firul evenimentelor in cazul exploziei din sala de examen

Unul dintre studentii care au intervenit si l-au imobilizat pe barbatul ce a detonat material exploziv intr-o sala a Facultatii de Electronica Iasi spune ca in momentul in care a intrat in sala atacatorul a.

Explozii de mica putere la unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor din India

Mai multe explozii de mica putere s-au produs, in aceasta dimineata, la templul Bodh Gaya din India, unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor, conform politiei, relateaza AFP.

Explozii la unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor din India

Mai multe explozii de mica putere s-au produs duminica dimineata la templul Bodh Gaya din India, unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor, conform politiei, informeaza AFP, conform.

Ce recompensa va primi studentul care l-a imobilizat pe atacatorul din Iasi.

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, scrie Mediafax. Fundatia Edelweiss din Republica Moldova, infiintata de omul de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat ca ii va oferi 30. 000 lei moldovenesti, aproximativ 1. 800 de euro, studentului Marian Platonov, pentru ca acesta a .

Recompensa de 1.800 de euro pentru studentul care l-a imobilizat pe atacatorul de la Iasi

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de.

Un individ a DETONAT o BOMBA in sala de examen. Marturia studentului care l-a imobilizat pe atacator: Avea un declansator in mana. M-am umplut de sange cand am sarit pe el

Incident socant petrecut la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi. Un individ neidentificat a intrat in sala de examen, unde mai multi studenti sustineau examenul de licenta, si a detonat un.

Un individ a DETONAT o BOMBA in sala de examen. Marturia studentului care l-a imobilizat pe atacator: Voia sa detoneze BOMBA cand erau mai MULTI studenti

Incident socant petrecut la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Un individ neidentificat a intrat in sala de examen, unde mai multi studenti sustineau examenul de licenta, si a detonat un dispozitiv.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )