Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iateniuk: Persoanele responsabile de doborarea avionului malaysian trebuie judecate de Curtea Penala Internationala

B1 B1,
Iateniuk: Persoanele responsabile de doborarea avionului malaysian trebuie judecate de Curtea Penala Internationala

Persoanele responsabile de tirul de racheta care a doborat joi avionul malaysian in estul Ucrainei trebuie judecate de Curtea Penala Internationala de la Haga, a declarat vineri Arseni Iateniuk. Premierul. continuă pe B1

Mircea Geoana, despre doborarea avionului malaysian: O crima revoltatoare care poate sa marcheze istoria

Doborarea avionului malaysian este o crima revoltatoare care poate sa marcheze istoria, a afirmat fostul ministru de Externe Mircea Geoana, intr-o interventie telefonica la Antena 3, adaugand ca, daca se.

Canada: Rusia este responsabila de doborarea avionului Boening 777 in estul Ucrainei

Principala vinovata pentru doborarea avionului Malaysian Airlines este Rusia, pentru ca aceasta este sursa conflictului din Ucraina, a declarat premierul canadian Stephen Harper.

Ministerul rus al Apararii: Sistemul de rachete ucrainean era activ in ziua prabusirii avionului malaysian

Sistemul de rachete ucrainene era activ joi, in ziua prabusirii avionului malaysian, cu aproxitmativ 295 de persoane la bord, in estul Ucrainei, informeaza Ministerul rus al Apararii. Mijloacele de detectare.

Reuniunea comitetului Cobra la Londra dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Sunt socat si intristat de prabusirea avionului malaysian, a declarat anterior David Cameron, pe contul sau de Twitter.

David Cameron convoaca o reuniune de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Premierul britanic, David Cameron, a convocat vineri o reuniune interministeriala de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei joi, informeaza AFP. Reuniunea comitetului Cobra, care raspunde .

Multi dintre pasagerii avionului malaysian mergeau la o conferinta despre SIDA, in Australia

Multi dintre pasagerii avionului malaysian care s-a prabusit, joi seara, in Ucraina se deplasau la o conferinta mondiala pe tema SIDA, care urmeaza sa aiba loc in acest weekend, la Melbourne, a declarat vineri directorul ONUSIDA, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Cum si-a facut reclama o companie australiana, la cateva ore dupa doborarea avionului in Ucraina: Este tragedia zborului Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza. Compania a cumparat cuvintele cheie pe Google Malaysia Airlines dupa cateva ore de la prabusirea unui avion al companiei malaysiene, ce transporta 298 de persoane la bord inclusiv 28 de australieni, in estul Ucrainei. Este tragedia zborului MH17 al Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?, se putea citi sub stirile de pe Google despre catastrofa aeriana din Ucraina. Site-ul companiei promova in acelasi mod asigurarile de viata.

Doi militari rusi RECUNOSC doborarea avionului malaezian. CONVORBIRE TELEFONICA interceptata de serviciile de securitate ucrainene

Serviciul ucrainean de Securitate afirma ca a interceptat o discutie telefonica intre doi ofiteri rusi din estul Ucrainei, supranumiti Maiorul si Grecul. Cei doi discuta despre doborarea.

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre la locul prabusirii avionului malaysian

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre din totalul de 298 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, scrie themalayonline. com. Cautarile au inceput.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )