Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mircea Geoana, despre doborarea avionului malaysian: O crima revoltatoare care poate sa marcheze istoria

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana, despre doborarea avionului malaysian: O crima revoltatoare care poate sa marcheze istoria

Doborarea avionului malaysian este o crima revoltatoare care poate sa marcheze istoria, a afirmat fostul ministru de Externe Mircea Geoana, intr-o interventie telefonica la Antena 3, adaugand ca, daca se. continuă pe Antena3

Mircea Geoana, despre tragedia aviatica din Ucraina: Are toate ingredientele unui eveniment capabil sa modifice istoria umanitatii

Mircea Geoana a vorbit la Antena 3 despre tragedia aviatica de la granita Ucrainei cu Rusia. Aceasta oroare are toate ingredientele unui eveniment capabil sa modifice istoria umanitatii, a mentionat Mircea.

Iateniuk: Persoanele responsabile de doborarea avionului malaysian trebuie judecate de Curtea Penala Internationala

Persoanele responsabile de tirul de racheta care a doborat joi avionul malaysian in estul Ucrainei trebuie judecate de Curtea Penala Internationala de la Haga, a declarat vineri Arseni Iateniuk. Premierul.

Canada: Rusia este responsabila de doborarea avionului Boening 777 in estul Ucrainei

Principala vinovata pentru doborarea avionului Malaysian Airlines este Rusia, pentru ca aceasta este sursa conflictului din Ucraina, a declarat premierul canadian Stephen Harper.

Multi dintre pasagerii avionului malaysian mergeau la o conferinta despre SIDA, in Australia

Multi dintre pasagerii avionului malaysian care s-a prabusit, joi seara, in Ucraina se deplasau la o conferinta mondiala pe tema SIDA, care urmeaza sa aiba loc in acest weekend, la Melbourne, a declarat vineri directorul ONUSIDA, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Doi militari rusi RECUNOSC doborarea avionului malaezian. CONVORBIRE TELEFONICA interceptata de serviciile de securitate ucrainene

Serviciul ucrainean de Securitate afirma ca a interceptat o discutie telefonica intre doi ofiteri rusi din estul Ucrainei, supranumiti Maiorul si Grecul. Cei doi discuta despre doborarea.

Ministerul rus al Apararii: Sistemul de rachete ucrainean era activ in ziua prabusirii avionului malaysian

Sistemul de rachete ucrainene era activ joi, in ziua prabusirii avionului malaysian, cu aproxitmativ 295 de persoane la bord, in estul Ucrainei, informeaza Ministerul rus al Apararii. Mijloacele de detectare.

Reuniunea comitetului Cobra la Londra dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Sunt socat si intristat de prabusirea avionului malaysian, a declarat anterior David Cameron, pe contul sau de Twitter.

David Cameron convoaca o reuniune de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Premierul britanic, David Cameron, a convocat vineri o reuniune interministeriala de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei joi, informeaza AFP. Reuniunea comitetului Cobra, care raspunde .

Fostul sef de cabinet al lui Mircea Geoana, numit prefect de DOLJ

Sorin Raducan, fostul sef de cabinet al senatorului Mircea Geoana si fost sef al APIA Dolj, a fost numit, vineri, pe functia de prefect al acestui judet, prin delegatie pe o perioada nedeterminata.

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )