Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iateniuk, premierul Ucrainei: Crimeea a fost, este si ramane teritoriu ucrainean.

România Liberă România Liberă,
Iateniuk, premierul Ucrainei: Crimeea a fost, este si ramane teritoriu ucrainean.

Arseni Iateniuk, premierul Ucrainei, a denuntat, intr-un interviu pentru cotidianul german Bild, agresiunea Rusiei asupra tarii sale si a repetat ca Republica Autonoma Crimeea ramane un teritoriu ucrainean, noteaza Mediafax. Vecinii nostri rusi au comis o agresiune nejustificata asupra teritoriului nostru national, a spus Iateniuk intr-un interviu care va aparea marti in Bild, cea mai citita publicatie germana. Crimeea a fost, este si va ramane teritoriu ucrainean, a subliniat . continuă pe România Liberă

Premierul din Crimeea confirma prezenta militarilor rusi

Premierul din Crimeea, Serghei Aksionov, confirma ca in regiunea autonoma ucraineana prorusa opereaza militari rusi, explicand ca trupele ruse protejeaza obiective strategice, informeaza site-ul agentiei RIA Novosti, potrivit Mediafax .

Premierul Ucrainei cere retragerea trupelor ruse din Crimeea: Rusia a declarat razboi

Rusia sa isi retraga trupele de pe teritoriulCrimeii, a cerut, duminic, premierul interimar ucrainean, Aserni Iateniuk. Acesta considera ca actiunile venind din partea Moscovei reprezinta o declaratie.

Premierul Ucrainei: Suntem la un pas de un DEZASTRU. Actiunile Moscovei reprezina DECLARATIE DE RAZBOI

Premierul interimar ucrainean, Arseni Iateniuk, cere Rusiei sa retraga trupele de pe teritoriul Ucrainei, considerand actiunile Moscovei drept o declaratie de razboi si avertizand ca exista riscul unui.

Premierul din Crimeea a AMANAT referendumul privind statutul regiunii

Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse, informeaza BBC, conform Mediafax. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )