Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul Ucrainei cere retragerea trupelor ruse din Crimeea: Rusia a declarat razboi

B1 B1,
Premierul Ucrainei cere retragerea trupelor ruse din Crimeea: Rusia a declarat razboi

Rusia sa isi retraga trupele de pe teritoriulCrimeii, a cerut, duminic, premierul interimar ucrainean, Aserni Iateniuk. Acesta considera ca actiunile venind din partea Moscovei reprezinta o declaratie. continuă pe B1

TENSIUNE MAXIMA: Parlamentul rus cere RETRAGEREA AMBASADORULUI rus din SUA

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului Rusiei, ii cere presedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situatiei tensionate din Ucraina. Stire in curs.

CRIZA DIN CRIMEEA: in peninsula sunt deja 15.000 de militari rusi, sustine un oficial ucrainean.

Aproximativ 15. 000 de militari rusi sunt in prezent in Peninsula Crimeea, sustine un reprezentant al misiunii Ucrainei la Natiunile Unite, fara a oferi detalii despre modul in care serviciile ucrainene au ajuns la aceasta cifra, relateaza CNN. Nu se stie daca cei 15. 000 de militari sunt de la bazele ruse din Crimeea. Sambata, Ministerul ucrainean al Apararii afirma ca in Crimeea erau 6. 000 de militari rusi.

Presedintele interimar al Ucrainei nu recunoaste autoritatea noului premier din Crimeea

Presedintele Ucrainei, Olexandr Turcinov, a publicat sambata un decret prin care nu il recunoaste pe noul premier al regiunii autonome Crimeea, scrie AFP. Numirea noului premier din Crimeea a avut loc prin.

FOTO Obama cere Rusiei sa-si retraga trupele din Crimeea. Putin: Ne protejam interesele

Presedintele american Barack Obama a avut o conversatie telefonica de 90 de minute cu omologul sau rus Vladimir Putin, in care a facut apel la retragerea trupelor rusesti din Crimeea, prezenta lor in regiunea autonoma ucraineana fiind o incalcare a legilor internationale. Vladimir Putin a motivat ca Moscova isi rezerva dreptul de a proteja interesele sale si pe cele ale rusofonilor din Ucraina.

Obama cere Rusiei sa-si retraga trupele din Crimeea. Putin: Ne protejam interesele

Presedintele american Barack Obama a avut o conversatie telefonica de 90 de minute cu omologul sau rus Vladimir Putin, in care a facut apel la retragerea trupelor rusesti din Crimeea, prezenta lor in regiunea autonoma ucraineana fiind o incalcare a legilor internationale. Vladimir Putin a motivat ca Moscova isi rezerva dreptul de a proteja interesele sale si pe cele ale rusofonilor din Ucraina.

Consiliul Federatiei Ruse cere presedintelui Putin retragerea ambasadorului rus din SUA

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului Rusiei, ii cere presedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situatiei tensionate din Ucraina. Stire in curs de.

Premierul din Crimeea confirma prezenta militarilor rusi

Premierul din Crimeea, Serghei Aksionov, confirma ca in regiunea autonoma ucraineana prorusa opereaza militari rusi, explicand ca trupele ruse protejeaza obiective strategice, informeaza site-ul agentiei RIA Novosti, potrivit Mediafax .

VIDEO. Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate ...

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Citeste si: Sedinta de urgenta la Cotroceni pe tema situatiei din Crimeea. Basescu denunta agresiunea rusa Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor .

Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune.

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor legitime si semnalele repetate ale unor tendinte separatiste ameninta stabilitatea Ucrainei, suveranitatea, .

Discutie Putin - Merkel, pe tema situatiei din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au purtat o conversatie telefonica, duminica, pe tema evolutiei situatiei din Crimeea, anunta site-ul Presedintiei Federatiei Ruse, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu In cursul discutiei telefonice, Angela Merkel si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )