Libnet.ro
UNICEF

17:30

iCCJ: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis miercuri cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva emis pe numele primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, in dosarul in care acesta este cercetat pentru coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Inalta Curte: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis miercuri cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva emis pe numele primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, in dosarul in care acesta este cercetat pentru coruptie, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Marian Vanghelie, la inchisoare pentru inca 30 de zile

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest preventiv inca 30 zile, au decis, miercuri, magistratii ICCJ.

Horia Georgescu ramane in arest preventiv. ICCJ i-a respins cererea de inlocuire a masurii

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins cererea de inlocuire a masurii, potrivit Mediafax.

iCCJ a admis cererea DNA: Marian Vanghelie, inca 30 de zile in arest

Magistratii Curtii Supreme au admis cererea procurorilor DNA privind pelungirea arestului preventiv cu inca 30 de zile pentru Marian Vanghelie. De asemenea, instanta a prelungit tot cu 30 de zile arestul si in.

Marian Vanghelie ar putea petrece Pastele in arest. ICCJ i-a prelungit mandatul de arestare

UPDATE - Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea petrece sarbatorile pascale in Arestul Politiei, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis propunerea procurorilor.

Marian Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Nicolae Petrovan, prefectul Municipiului Bucuresti, a declarat luni ca l-a suspendat printr-un ordin din functia de primar al Sectorului 5 pe Marian Vanghelie, aflat in arest preventiv de trei saptamani pentru fapte de coruptie. Atributiile primarului vor fi preluate de viceprimar, iar daca va fi condamnat definitiv se vor organiza alegeri anticipate.

ICCJ: Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest preventiv

UPDATE - Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu ramane in arest, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins cererea de inlocuire a masurii. Decizia.

Marian Vanghelie ar putea afla miercuri daca va sta inca 30 de zile in arest

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar putea afla astazi daca isi va petrece si urmatoarele 30 de zile in arest. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestarii preventive.

inalta Curte de Casatie si Justitie judeca cererea de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Marian Vanghelie

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri, cererea de prelungire a arestului in cazul lui Marian Vanghelie, informeaza B1 TV. Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei a fost adus la Curtea.

Marian Vanghelie, suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, spune ca Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5, pe care o ocupa de 15 ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )