Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marian Vanghelie ar putea afla miercuri daca va sta inca 30 de zile in arest

Adevărul Adevărul,
Marian Vanghelie ar putea afla miercuri daca va sta inca 30 de zile in arest

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar putea afla astazi daca isi va petrece si urmatoarele 30 de zile in arest. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestarii preventive. continuă pe Adevărul

Darius Valcov ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla, marti, daca va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie cererea senatorului de inlocuire a arestului preventiv.

Marian Vanghelie si Radu Mazare, colegi de celula in beciul domnesc

Marian Vanghelie si Radu Mazare sunt colegi de celula, informeaza B1 TV. Acestia au fost si colegi de partid. Cei doi impart aceeasi celula la arestul central sau beciul domnesc, cum l-a numit Radu Mazare. Atat Vanghelie, cat si Mazare au fost suspendati luni din functia de primar. Marian Vanghelie se afla in arestul central al Politiei Capitalei de mai bine de trei saptamani.

Marian Vanghelie ar putea petrece Pastele in arest. ICCJ i-a prelungit mandatul de arestare

UPDATE - Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea petrece sarbatorile pascale in Arestul Politiei, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis propunerea procurorilor.

Marian Vanghelie, la inchisoare pentru inca 30 de zile

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest preventiv inca 30 zile, au decis, miercuri, magistratii ICCJ.

Procurorii DNA cer prelungirea arestului pentru Marian Vanghelie

Fostul primar de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, afla astazi daca va petrece Pastele acasa sau in arestul politiei. Procurorii DNA au cerut prelungirea arestului pentru Vanghelie, al carui mandat expira chiar.

iCCJ a admis cererea DNA: Marian Vanghelie, inca 30 de zile in arest

Magistratii Curtii Supreme au admis cererea procurorilor DNA privind pelungirea arestului preventiv cu inca 30 de zile pentru Marian Vanghelie. De asemenea, instanta a prelungit tot cu 30 de zile arestul si in.

iCCJ: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis miercuri cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva emis pe numele primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, in dosarul in care acesta este cercetat pentru coruptie.

Inalta Curte: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis miercuri cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva emis pe numele primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, in dosarul in care acesta este cercetat pentru coruptie, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

inalta Curte de Casatie si Justitie judeca cererea de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Marian Vanghelie

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri, cererea de prelungire a arestului in cazul lui Marian Vanghelie, informeaza B1 TV. Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei a fost adus la Curtea.

Marian Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Nicolae Petrovan, prefectul Municipiului Bucuresti, a declarat luni ca l-a suspendat printr-un ordin din functia de primar al Sectorului 5 pe Marian Vanghelie, aflat in arest preventiv de trei saptamani pentru fapte de coruptie. Atributiile primarului vor fi preluate de viceprimar, iar daca va fi condamnat definitiv se vor organiza alegeri anticipate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )