Libnet.ro
UNICEF

11:00

iCCJ se va pronunta pe 6 mai in dosarul Referendumului

B1 B1,
iCCJ se va pronunta pe 6 mai in dosarul Referendumului

ICCJ se va pronunta pe 6 mai in dosarul Referendumul. Miercuri a avut loc ultimul termen in acest dosar, vicepremierul Liviu Dragnea declarand ca spera ca instantele sa fie cele care hotarasc pedepsele, si. continuă pe B1

Inalta Curte se va pronunta pe 6 mai in dosarul Referendumul. Liviu Dragnea: Eu am spus decat ca sustin in continuare cu tarie nevinovatia mea

Inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta pe 6 mai verdictul in dosarul Referendumul, in care procurorii DNA au cerut inchisoare cu executare pentru vicepremierul Liviu Dragnea. Eu am spus decat ca sustin in continuare cu tarie nevinovatia mea, a declarat Dragnea miercuri, la iesirea din sala de judecata.

Magistratii decid pe 6 mai daca il vor condamna pe Liviu Dragnea in dosarul Referendumului

Update - inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a ramas miercuri in pronuntare in dosarul Referendumului, in care Liviu Dragnea este judecat pentru fapte de coruptie. Instanta va lua o decizie, pe fond,.

Ultimul termen in dosarul Referendumului: La inalta Curte de Casatie si Justitie se vor tine dezbaterile finale

Dosarul fraudarii Referendumul din 2012 se apropie de final. La inalta Curte de Casatie si Justitie se vor tine miercuri dezbaterile finale, iar instanta cel mai probabil va ramane in pronuntare, informeaza.

Liviu Dragnea, la ultimul termen in dosarul Referendumului

Liviu Dragnea este asteptat sa se prezinte astazi in fata magistratilor Curtii Supreme, unde se judeca ultimul termen in dosarul Referendumului. Zeci de martori si inculpati vor veni si ei in fat.

Liviu Dragnea, la ULTIMUL termen in dosarul REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie va asculta, miercuri, pledoariile finale ale avocatilor inculpatilor din dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte 70 de persoane, informeaza Agerpres.

DNA cere inchisoare cu EXECUTARE pentru Dragnea, in dosarul Referendumului

Update 13. 00 - Procurorii DNA cer inchisoare cu executare pentru Liviu Dragnea in dosarul Referendumuluipentru demiterea lui Traian Basescu. Procurorul nu a formulat un cuantum al pedepsei, insa, daca.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )