Libnet.ro
UNICEF

00:07

IGPR: perchezitii de amploare la firme din IT si constructii, banuite de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IGPR: perchezitii de amploare la firme din IT si constructii, banuite de evaziune fiscala

Actualizare 10:13 Anchetatorii au convocat conducerea grupului Erbasu la sediul din Nicolae Caramfil in urma cu putin timp, anchetatorii au convocat conducerea grupului de firme Erbasu, inclusiv pe patronul grupului, Cristian Erbasu, la sediul din strada Nicolae Caramfil, unde, in prezent, se deruleaza perchezitii si se ridica documente. Reprezentantii firmei ne-au spus ca domniile lor colaboreaza cu anchetatorii si vor pune la dispozitie toate datele necesare investigatiei. --- * Erbasu, Strabag, UTI, Romsys si Total Network Solution s-ar numara printre firmele vizate. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii de amploare la firme din IT si constructii, banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Actualizare 16:39 Perchezitiile la sediul grupului Erbasu s-au incheiat Perchezitiile la sediul grupului Erbasu s-au incheiat, in urma cu putin timp, potrivit reprezentantilor companiei. Cristian Erbasu a plecat acum spre sediul Politiei, ca sa dea declaratii. Sursa citata afirma ca domnul Erbasu ar fi audiat ca martor in acest dosar. --- * Mai multe arme de foc ar fi fost gasite acasa la un primar din Arges * Cincizeci de persoane, urmarite penal * Anchetatorii au convocat conducerea grupului Erbasu la sediul din Nicolae Caramfil * Erbasu, Strabag, UTI, Romsys si Total Network Solution s-ar numara printre firmele vizate.

IGPR: perchezitii la evazionisti cu materiale reciclabile

Peste 100 de politisti efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii, in 6 judete si in Capitala, pentru destructurarea unei grupari infractionale banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 2,2 milioane euro, prin evaziune fiscala in comertul cu materiale reciclabile, inclusiv fier vechi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )