Libnet.ro
UNICEF

22:00

Perchezitii de amploare la firme din IT si constructii, banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii de amploare la firme din IT si constructii, banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Actualizare 16:39 Perchezitiile la sediul grupului Erbasu s-au incheiat Perchezitiile la sediul grupului Erbasu s-au incheiat, in urma cu putin timp, potrivit reprezentantilor companiei. Cristian Erbasu a plecat acum spre sediul Politiei, ca sa dea declaratii. Sursa citata afirma ca domnul Erbasu ar fi audiat ca martor in acest dosar. --- * Mai multe arme de foc ar fi fost gasite acasa la un primar din Arges * Cincizeci de persoane, urmarite penal * Anchetatorii au convocat conducerea grupului Erbasu la sediul din Nicolae Caramfil * Erbasu, Strabag, UTI, Romsys si Total Network Solution s-ar numara printre firmele vizate. continuă pe Ziarul Bursa

IGPR: perchezitii de amploare la firme din IT si constructii, banuite de evaziune fiscala

Actualizare 10:13 Anchetatorii au convocat conducerea grupului Erbasu la sediul din Nicolae Caramfil in urma cu putin timp, anchetatorii au convocat conducerea grupului de firme Erbasu, inclusiv pe patronul grupului, Cristian Erbasu, la sediul din strada Nicolae Caramfil, unde, in prezent, se deruleaza perchezitii si se ridica documente. Reprezentantii firmei ne-au spus ca domniile lor colaboreaza cu anchetatorii si vor pune la dispozitie toate datele necesare investigatiei. --- * Erbasu, Strabag, UTI, Romsys si Total Network Solution s-ar numara printre firmele vizate.

Patroni de firme IT si de constructii din Vrancea, acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani

Politia Romana efectueaza 146 de perchezitii, printre care si in Vrancea, la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 30. 000 de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii la firme de constructii, in Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politia Romana efectueaza in acest moment 146 de perchezitii la persoane si societati de constructii si IT care ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 30 de milioane de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani. Politistii au descins si in judetul Valcea.

Descinderi la o firma de paza din Ilfov la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani

Descinderi la o firma de paza din Ilfov, banuita de evaziune fiscala si spalare de bani. Politistii si procurorii fac verificari atat la sediul social al societatii cat si la unul dintre punctele de.

Perchezitii la mai multe firme de constructii, in Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politia Romana efectueaza in acest moment 146 de perchezitii la persoane si societati de constructii si IT care ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 30 de milioane de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani. Politistii au descins si in judetul Valcea.

Perchezitii in Capitala si 11 judete la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani: Prejudiciul, estimat la 30 de milioane de euro

Perchezitii de amploare in Bucuresti si 11 judete. Sute de politisti fac 146 de perchezitii la membrii unei retele banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit unor surse, vizat ar fi si.

Perchezitii in Bucuresti si in 11 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Erbasu, Strabag si UTI, printre firmele vizate

Aproximativ 150 de perchezitii au loc, duminica dimineata, la mai multe firme de constructii in Bucuresti si in 11 judete, printre care si Erbasu, Strabag si UTI. Este vorba de un dosar de evaziune fiscala de 30 de milioane de euro.

Perchezitii in Bucuresti si sase judete la suspecti de evaziune fiscala. Prejudiciul depaseste 2 milioane de euro

Politistii fac joi 28 de perchezitii in Bucuresti si in judetele Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov si Timis pentru destructurarea unei grupari banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 2,2 milioane de euro statului prin evaziune fiscala in domeniul comertului cu materiale reciclabile.

Perchezitii in Bucuresti si sase judete, intr-un dosar de evaziune fiscala de 2,2 milioane de euro

Politistii fac 28 de perchezitii in Bucuresti si judetele Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov si Timis, la firme care comercializeaza materiale reciclabile si la persoane suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 2,2 milioane de euro.

Perchezitii la o firma de paza, acuzata de evaziune fiscala

Politistii fac, in aceasta dimineata, doua perchezitii la o firma de paza care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 1 milion de euro, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )