Libnet.ro
UNICEF

14:00

IICCMER cere urmarirea penala a tortionarilor Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu

România Liberă România Liberă,
IICCMER cere urmarirea penala a tortionarilor Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) solicita Parchetului inceperea urmaririi penale pentru Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Tenebrele comunismului, in instanta: IICCMER cere urmarirea penala pentru inca 3 tortionari

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) cere Parchetului sa inceapa urmarirea penala pentru Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista.

Cine sunt Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, presupusii tortionari pentru care IICCMER cere urmarirea penala

Reprezentantii Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) au dezvaluit, miercuri, numele a altor trei presupusi tortionari - Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu - si a solicitat Parchetului inceperea urmaririi penale a lor, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista.

IICCMER cere urmarirea penala pentru alti trei tortionari

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) solicita Parchetului inceperea urmaririi penale pentru Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista, informeaza Mediafax.

Deputatii dezbat azi avizul pentru urmarirea penala in cazurile Borbely, Vosganian, Ariton

Membrii Comisie juridice a Camerei Deputatilor dezbat azi avizul pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely. DNA a cerut, saptamana trecuta, urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )