Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tenebrele comunismului, in instanta: IICCMER cere urmarirea penala pentru inca 3 tortionari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tenebrele comunismului, in instanta: IICCMER cere urmarirea penala pentru inca 3 tortionari

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) cere Parchetului sa inceapa urmarirea penala pentru Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista. continuă pe Wall-Street Ro

IICCMER cere urmarirea penala pentru alti trei tortionari

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) solicita Parchetului inceperea urmaririi penale pentru Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista, informeaza Mediafax.

IICCMER cere urmarirea penala a tortionarilor Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) solicita Parchetului inceperea urmaririi penale pentru Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista, informeaza Mediafax.

Cine sunt Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu, presupusii tortionari pentru care IICCMER cere urmarirea penala

Reprezentantii Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) au dezvaluit, miercuri, numele a altor trei presupusi tortionari - Refic Fizula, Neculai Tilici si Teodor Sarbu - si a solicitat Parchetului inceperea urmaririi penale a lor, pe care ii acuza de crime si abuzuri in perioada comunista.

Deputatii dezbat azi avizul pentru urmarirea penala in cazurile Borbely, Vosganian, Ariton

Membrii Comisie juridice a Camerei Deputatilor dezbat azi avizul pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely. DNA a cerut, saptamana trecuta, urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al.

Comisia Juridica, avize pozitive pentru urmarirea penala a lui Ariton si Vosganian

Cererile Ministerului de Justitie de incepere a urmaririi penale pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian au fost avizate pozitiv in Comisia Juridica.

Avizul pentru urmarirea penala a lui Borbely va fi dezbatut cu celeritate de Comisia juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis astazi sa trimita Comisiei juridice cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, a anuntat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, precizand ca s-a cerut dezbaterea cu celeritate.

Comisia juridica a Camerei dezbate cu celeritate avizul pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca trimita Comisiei juridice cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely. Secretarul Camerei, deputatul Nicolae.

Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, duminica seara, pentru inceperea urmaririi penale in cazulElenei Udrea in dosarul Gala Bute, relateazaB1 TV. Au fost 20 voturi pentr.

Procesul Elenei Udrea va incepe la ora 14:00 la iCCJ. DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile

Instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca procesul Elenei Udrea pentru care Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea pentru 30 de zile va incepe la ora 14:00. Elena Udrea a fost.

Deputat PSD, obligat sa plateasca o amenda penala, pentru conflict de interese

Deputatul PSD Marian Neacsu a fost condamnat, marti, de judecatorii ICCJ la plata unei amenzi penale de 2. 000 de lei, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, el fiind acuzat ca si-a angajat nelegal fiicA la biroul sau parlamentar, informeaza Agerpres.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )