Libnet.ro
UNICEF

05:30

Imagini din timpul cutremurului in Moldova, surprinse de un vlogger

Antena3 Antena3,
Imagini din timpul cutremurului in Moldova, surprinse de un vlogger

Cutremurul puternic din aceasta noapte a fost surprins in imagini video de un vlogger din Republica Moldova. Acesta se afla acasa si in momentul in care a inceput cutremurul a pornit camera de. continuă pe Antena3

PRIMELE IMAGINI din timpul cutremurului care a zguduit Romania si Republica Moldova (VIDEO)

Cutremurul de magnitudine 5,6 pe scara Richter detalii AICI) a fost resimtit nu doar in Romania, ci si in Republica Moldova. Un vlloger de peste Prut, Ilie Bivol, a filmat in timpul.

VIDEO Imagini din timpul cutremurului, surprinse de camerele de supraveghere din Buzau

Cutremurul a fost resimtit intens si la Buzau, oras situat la distanta destul de mica de epicentru, despre care seismologii spun ca a fost in Muntii Vrancei, in apropiere de localitatea Nereju. Panicati au fost mai ales locatarii imobilelor cu bulina rosie. Miscarea telurica a durat 15 secunde si a avut magnitudinea 5,3 pe scara Richter si o intensitate de 5-6 pe scara Mercalli.

VIDEO. Imagini inregistrate in timpul cutremurului de 5,3 grade. INFP: Nu a produs pagube, este considerat un seism de o magnitudine moderata

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 s-a produs, in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2. 11m in Romania, in zona Vrancea, fiind resimtit in mai multe zone din tara, printre care in Bucuresti si nord-estul si estul tarii. Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, magnitudinea seismului a fost una moderata.

Seismul cu magnitudinea de 5,3 i-a speriat pe romani si nu numai. Iata ce trebuie sa faci in timpul cutremurului

Cutremurul care a avut loc vineri spre sambata noaptea i-a speriat pe romani si nu numai, seismul avand magnitudinea de 5,3 pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 91,6.

FOTO + VIDEO. O cladire istorica din Iasi a fost afectata de cutremurul de 5,3 grade

O cadire istorica din Iasi a fost afectata de cutremurul care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, in Romania. Este vorba de Palatul Braunstein, situat in apropiere de Piata Unirii, o constructie de la incepului secolului al XX-lea, de pe care a picat tencuiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )