Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Imagini din timpul cutremurului, surprinse de camerele de supraveghere din Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini din timpul cutremurului, surprinse de camerele de supraveghere din Buzau

Cutremurul a fost resimtit intens si la Buzau, oras situat la distanta destul de mica de epicentru, despre care seismologii spun ca a fost in Muntii Vrancei, in apropiere de localitatea Nereju. Panicati au fost mai ales locatarii imobilelor cu bulina rosie. Miscarea telurica a durat 15 secunde si a avut magnitudinea 5,3 pe scara Richter si o intensitate de 5-6 pe scara Mercalli. continuă pe Adevărul

Imagini din timpul cutremurului in Moldova, surprinse de un vlogger

Cutremurul puternic din aceasta noapte a fost surprins in imagini video de un vlogger din Republica Moldova. Acesta se afla acasa si in momentul in care a inceput cutremurul a pornit camera de.

PRIMELE IMAGINI din timpul cutremurului care a zguduit Romania si Republica Moldova (VIDEO)

Cutremurul de magnitudine 5,6 pe scara Richter detalii AICI) a fost resimtit nu doar in Romania, ci si in Republica Moldova. Un vlloger de peste Prut, Ilie Bivol, a filmat in timpul.

VIDEO. Imagini inregistrate in timpul cutremurului de 5,3 grade. INFP: Nu a produs pagube, este considerat un seism de o magnitudine moderata

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 s-a produs, in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2. 11m in Romania, in zona Vrancea, fiind resimtit in mai multe zone din tara, printre care in Bucuresti si nord-estul si estul tarii. Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, magnitudinea seismului a fost una moderata.

VIDEO Imagini cu impact emotional: pieton aruncat doi metri in aer de un autoturism, in centrul Buzaului

Un grav accident rutier s-a produs in jurul orei 8 dimineata, chiar in centrul municipiului Buzau. in timp ce traversa strada regulamentar, un pieton a fost aruncat doi metri in aer, din impactul cu un autoturism. Din imaginile surprinse de o camera de supraveghere pare ca soferul nu a schitat niciun gest de a frana, izbind cu viteza tanarul care se afla pe trecerea de pietoni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )