Libnet.ro
UNICEF

09:00

PRIMELE IMAGINI din timpul cutremurului care a zguduit Romania si Republica Moldova (VIDEO)

B1 B1,
PRIMELE IMAGINI din timpul cutremurului care a zguduit Romania si Republica Moldova (VIDEO)

Cutremurul de magnitudine 5,6 pe scara Richter detalii AICI) a fost resimtit nu doar in Romania, ci si in Republica Moldova. Un vlloger de peste Prut, Ilie Bivol, a filmat in timpul. continuă pe B1

Imagini din timpul cutremurului in Moldova, surprinse de un vlogger

Cutremurul puternic din aceasta noapte a fost surprins in imagini video de un vlogger din Republica Moldova. Acesta se afla acasa si in momentul in care a inceput cutremurul a pornit camera de.

VIDEO. Imagini inregistrate in timpul cutremurului de 5,3 grade. INFP: Nu a produs pagube, este considerat un seism de o magnitudine moderata

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 s-a produs, in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2. 11m in Romania, in zona Vrancea, fiind resimtit in mai multe zone din tara, printre care in Bucuresti si nord-estul si estul tarii. Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, magnitudinea seismului a fost una moderata.

VIDEO Imagini din timpul cutremurului, surprinse de camerele de supraveghere din Buzau

Cutremurul a fost resimtit intens si la Buzau, oras situat la distanta destul de mica de epicentru, despre care seismologii spun ca a fost in Muntii Vrancei, in apropiere de localitatea Nereju. Panicati au fost mai ales locatarii imobilelor cu bulina rosie. Miscarea telurica a durat 15 secunde si a avut magnitudinea 5,3 pe scara Richter si o intensitate de 5-6 pe scara Mercalli.

Armata rusa a dat publicitatii imagini din momentul in care convoiul umanitar ONU a fost atacat in Rusia (VIDEO)

Un convoi umanitar al Natiunilor Unite a fost atacat de avioane de lupta luni in timp ce transporta ajutoare in Siria. Cel putin 12 persoane au fost ucise in acest atac. Armata rusa a dat.

Dacian Ciolos l-a criticat subtil pe Vasile Dincu: Mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal

Premierul Dacian Ciolos a criticat, intr-un interviu acordat Agerpres, ministri din Cabinetul sau, care nu au avut suficienta ambitie sa abordeze mai frontal reforma administratiei publice.

Ciolos, critica voalata la adresa lui Vasile Dancu: N-a fost suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze mai frontal reforma administratiei

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat nemultumit de ritmul reformei in administratie si l-a criticat, fara a-l numi, pe Vasile Dancu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice. Ciolos a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-am fost pregatiti aici, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal.

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost.

Seismul cu magnitudinea de 5,3 i-a speriat pe romani si nu numai. Iata ce trebuie sa faci in timpul cutremurului

Cutremurul care a avut loc vineri spre sambata noaptea i-a speriat pe romani si nu numai, seismul avand magnitudinea de 5,3 pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 91,6.

Ministrul din Guvernul Ciolos care isi anunta iesirea definitiva din politica

Vicepremierul Vasile Dincu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata ca nu vrea sa candideze la Parlament la alegerile din decembrie, deoarece doreste sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )