Libnet.ro
UNICEF

20:30

Imagini socante intr-un safari din China! Mai multi tigri au ucis o femeie si au ranit grav o alta (VIDEO)

B1 B1,
Imagini socante intr-un safari din China! Mai multi tigri au ucis o femeie si au ranit grav o alta (VIDEO)

O femeie a murit, iar o alta a fost grav ranita, dupa ce au fost atacate de mai multi tigri, intr-un safari din apropiere de Beijing, potrivit CCTV, preluat de Agerpres. Cele doua femei faceau parte. continuă pe B1

O femeie a murit, ucisa de tigri, intr-un safari din China

O femeie a murit si o alta a fost grav ranita, in urma atacului mai multor tigri intr-un safari din apropiere de Beijing, a informat duminica postul de televiziune CCTV, citat de EFE.

Situatie fara precedent intr-o comuna din Cluj: Primarul a solicitat declansarea starii de alerta

Situatie mai putin intalnita intr-o comuna din judetul Cluj dupa ce Primaria a solicitat Prefecturii Cluj sa declare stare de alerta. Motivul insa este incredibil. Cantitatea.

Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

O femeie de 66 de ani a murit arsa de vie in apartamentul in care locuia. Incendiul a pornit intr-un bloc din cartierul Crangasi din Capitala. Fumul gros a cuprins mai multe etaje ale.

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu. O femeie a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost impuscata cu un pistol cu bile, ic.

Imagini socante in Chicago in timpul unei furtuni! Un tren a sarit de pe sine intr-o avalansa de scantei uriase (VIDEO)

Imagini apocaliptice in Chicago in timpul unei furtuni. O femeie aflata intr-o masina a reusit sa filmeze momentul in care un tren sare de pe sine intr-o avalansa de scantei ur.

Imagini socante pe plaja din Mamaia! L-au pus in mijloc si i-au dat foc

O familie de tigani venita pe litoral, in zona unui camping din statiunea Mamaia, i-a socat pe turisti. Tiganii au cumparat un porc pe care l-au sacrificat si apoi pregatit asa cum cere tradiatia.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Sirianul care s-a detonat in noapte de duminica spre luni intr-un orasel din Germania urma sa fie deportat in Bulgaria

Un purtator de cuvant din Ministerul de Interne german a declarat ca sirianul de 27 de ani ce a comis atacul cu bomba din oraselul Ansbach urma sa fie deportat in Bulgaria. in acelasi timp,.

Sirianul care s-a detonat in noaptea de duminica spre luni intr-un orasel din Germania urma sa fie deportat in Bulgaria

Un purtator de cuvant din Ministerul de Interne german a declarat ca sirianul de 27 de ani ce a comis atacul cu bomba din oraselul Ansbach urma sa fie deportat in Bulgaria. in acelasi timp,.

Atac armat intr-un club din SUA. Doi morti si cel putin 17 raniti

Doi oameni au murit si alti 17 au fost raniti intr-un club de noapte din Florida, Statele Unite. Totul s-a petrecut la o petrecere a adolescentilor. Stire in curs de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )