Libnet.ro
UNICEF

20:30

Situatie fara precedent intr-o comuna din Cluj: Primarul a solicitat declansarea starii de alerta

B1 B1,
Situatie fara precedent intr-o comuna din Cluj: Primarul a solicitat declansarea starii de alerta

Situatie mai putin intalnita intr-o comuna din judetul Cluj dupa ce Primaria a solicitat Prefecturii Cluj sa declare stare de alerta. Motivul insa este incredibil. Cantitatea. continuă pe B1

Un nou-nascut a fost gasit fara suflare intr-un tomberon din Chisinau

Inca un bebelus a fost gasit intr-un tomberon din Capitala duminica, 24 iulie. Acesta este al doilea caz in doar o luna.

Flota Wizz Air din Cluj-Napoca, dotata cu cea de-a cincea aeronava

Wizz Air, a intampinat astazi a cincea aeronava Airbus A 320 la baza sa din Cluj-Napoca, anunta compania prin intermediul unui comunicat de presa.

Jitesh Sah este numit seful biroului Evalueserve din Cluj-Napoca

Jitesh Sah este numit seful biroului Evalueserve din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Imagini socante intr-un safari din China! Mai multi tigri au ucis o femeie si au ranit grav o alta (VIDEO)

O femeie a murit, iar o alta a fost grav ranita, dupa ce au fost atacate de mai multi tigri, intr-un safari din apropiere de Beijing, potrivit CCTV, preluat de Agerpres. Cele doua femei faceau parte.

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu. O femeie a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost impuscata cu un pistol cu bile, ic.

O femeie a murit, ucisa de tigri, intr-un safari din China

O femeie a murit si o alta a fost grav ranita, in urma atacului mai multor tigri intr-un safari din apropiere de Beijing, a informat duminica postul de televiziune CCTV, citat de EFE.

Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

O femeie de 66 de ani a murit arsa de vie in apartamentul in care locuia. Incendiul a pornit intr-un bloc din cartierul Crangasi din Capitala. Fumul gros a cuprins mai multe etaje ale.

Concurs de viteza intre un autoturism BMW X6M si un avion MiG 21 LanceR la un miting aerian din Cluj

Un concurs de viteza intre un autoturism BMW X6M si un avion de lupta MiG 21 LanceR a avut loc, sambata, la un miting aerian desfasurat cu ocazia Zilei Portilor Deschise la Baza 71 Aeriana Campia Turzii, judetul Cluj, competitia fiind castigata de aeronava militara.

Cultura de cannabis, descoperita in sediul unei firme din Cluj-Napoca! Doi barbati au fost retinuti de politistii de la Antidrog

Doi barbati din municipiul Cluj-Napoca sunt banuiti de savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc. Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore. Politistii le-au gasit in sediul firmei 42.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )